úterý 5. května 2015

So Natural: Powder 4 Room - Sensual Color Fit Macaroon Whip Mousse Lip

Tahle věcička se mi tu válí už hodně dlouho. Musím říct, že firmu So Natural vůbec neznám a tohle bylo takové moje první setkání s ní. Sensual Color Fit Macaroon Whip Mousse Lip jsem kupovala v době kdy na trhu prakticky ještě nebyli žádné lip painty, lip lávy nebo jakýkoliv jiný tekuto-krémový věci. Tohle byla taková první vlaštovka. A taky podle toho vypadá. Stála mě 12 000won, což v té době odpovídalo zhruba 12$.


Bohužel hned po prvním vyzkoušení jsem byla zklamaná. Texturu má tahle tekutá rtěnka dost práškovou a tak po jejím zaschnutí na rtech máte pocit opravdu jako kdyby vám tam někdo nasypal prášek. Pokud se na to pokusíte dát lesk nebo přetřít vysušené rty balzámem, jde barva dolu.

Bezchybných rtů si můžete užívat tak prvních 10min po nanesení. Pak to chce každou půl hodinku kontrolovat a upravovat. Pokud budete pít nebo jíst, můžete se s barvou na rtech rozloučit úplně. Maximálně vám zbudou hezky orámované rty.

Pokud máte rty které nejsou naprosto hladké a dokonalé, asi taky můžete na tuhle barvu zapomenout. Trochu vysušuje, ale hlavně zvýrazňuje jakoukoliv suchou kůžičku a neplechu na rtech.

Ale co mě rozladilo úplně nejvíc, byla barva. Nabídkový vzorník byl vskutku bohatý a líbilo se mi strašně moc barev, jsem ráda, že jsem si objednala jen jednu, protože v reálu se hodně liší od obrázkové předlohy. Mám odstín Cherry Purple, která je ve skutečnosti podobná spíš takové Lolita Pink z druhého obrázku kdyby Lolita byla malinko víc do fialova.



Jediná dvě pozitiva co vlastně dokážu o Sensual Color Fit Macaroon Whip Mousse Lip říct jsou:

1) časem se mi ta barva začala fakt líbit a už jsem našla jednu podobnou (s lepší texturou) i u nás. Ano, je jí Demacol: 16h Lip Colour, který narozdíl od téhle hrůzy dost dobře drží.
2) má to sice obyčejný aplikátor ale nanáší se to s ním překvapivě dobře a přesně.

To je pro dnešek všechno. Pokud chcete něco pěkného na rty co se tam i udrží, skočte si raději pro ten Dermacol, tohle jsou vyhozený prachy. Škoda, kdyby to na rtech drželo a seděly barvy, tak jsem si bývala objednala tak dalších pět odstínů.

3 komentáře:

  1. Koukám, že Dermacol opravdu válcuje úplně všechno :) sama mám doma už dva odstíny a nemůžu si je vynachválit - konečně něco, co na rtech skutečně drží. Ale rozhodně bych uvítala i nějakou alternativu, už jen kvůli omezenému výběru odstínů :) Nebo by mohli celou řadu ještě rozšířit :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je škoda, fotky vypadají hezky :/

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tip, líbí se mi ta světlá růžová

    OdpovědětVymazat