neděle 6. března 2016

Etude House: Lash Perm Curl Fix Mascara - Plum Burgundy

Když mi přistál v emailu newsletter oznamující Etude House: Lash Perm Curl Fix Mascara, zajásala jsem. Na obrázku totiž bylo i korejské oko namalované v odstínu Plum Burgundy a vypadalo to, že jsem našla zábavně barevnou červenou řasenku s kterou budu ještě divnější než obvykle. Nelenila jsem a řasenku objednala.


Řasenka má kombinovaný kartáček s jednou stranou na prodloužení a s druhou stranou pro zahuštění řas. Bohužel aby s tím člověk vykouzlil hezky vypadající řasy, musí se s nima fakt děsně srát a obtahovat několikrát oběma kartáčkama. To mě prostě nebaví.


Další věc co mě na řasence mrzí, je barva. To co vidíte na fotce, může v podstatě odpovídat názvu Plum Burgundy. Rozhodně to, ale neodpovídá fotce, která mi přišla v newsletteru. Tohle prostě na oku vypadá hnědě a ne červeně. Já vím, že ta fotka je photoshopená, ale prostě jsem čekala, že výsledek bude vážně červenější. Tahle barva mě nebaví.


Poslední věc co mě nebaví, můžu konstatovat až po nějaké době používání a zkoušení (proto o téhle řasence píšu až teď). Slovíčko Perm je v názvu oprávněně. Přesně díky tomu, jak řasenka drží, ji používám strašně nerada. Ona totiž nejde dolu. Jakože vůbec. Ani micelární vodou, ani čistícíma pěnama, ani olejem, ani jakýmkoliv jiným čištěním a ani kombinací všeho co jsem právě zmínila. Prostě drží a vy si mnete oči, drbete je, dřete je, přicházíte o řasy a ta svině tam prostě pořád je.

Když si vezmu, že tahle řasenka mě stála víc jak dvě kila, je mi smutno. Nevím jak a kdy ji vypotřebuju. Možná bych si s ní mohla barvit vlasy, protože to je asi jediné rozumné využití pro takhle moc držící barvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat