čtvrtek 11. listopadu 2021

Budapešť - den 0

Když je v Čechách korona na vzestupu, co udělám? No jasně že jedu s přáteli na plánovaný výlet do Budapešti.

Vyrazili jsme z Prahy po poledni a jeli přes Brno a přes Slovensko až do Maďarska. V Čechách jsme stihli ještě oběd v KFC. Na Slovensku jsme raději nestavěli a v Maďarsku zkusili jednu benzínku. Uvítala nás tam hopkající krysa. Uherská krysa nepotěšila, tak jsme se vyčůrali a po cestě zpátky k autu viděli hopkat ještě jednu. Naštěstí pneumatiky i my jsme přežili a večer dorazili do Budapešti na naše ubytování.

Následovala procházka večerní Budapeští s Claymonovým konstatováním, že to je jako Praha, jenom levnější. V noci se na mobil blbě fotí, tak holt fotky nic moc.

Ještě zbývalo ulovit večeří. Našli jsme podnik Retro Langoš. Překvapivě jsme si dali langoš. Dělaj ho tu se zakysanou smetanou. Já si navíc dala se sýrem a jarní cibulkou (ještě že nemůžu laktózu :D ). Kluci si dali nějaký se spoustou slaniny, klobásou a vůbec hromadou masa. Byla jsem ráda za svůj decentí, protože prostě porce jak kráva. Pivo k tomu hrozně bodlo.

Na ubytováni jen trošku rumu a spát. Mimochodem pardon za fotky. Zas to píšu a nahrávám z mobilu, tak to podle toho vypadá.

Žádné komentáře:

Okomentovat