neděle 23. června 2013

Blog, který nezapadá

Asi jste si všimli, že jsem před nedávnem přidala seznam blogů na které ráda chodím. A možná (pokud jste je proklikali) jste si všimli, že tam je jeden, který absolutně nezapadá mezi všechnu tu módu a kosmetiku. Ráda bych to tímto postem vysvětlila.

Je to blog http://brabouk.blog.cz/, blog mého úžasného dědy, bývalého kapitána. Jsem moc ráda, že děda na stará kolena je stále aktivní a kamarádí se s technikou, jejímž prostřednictvím se může podělit o své vzpomínky.

Blog je plný příběhů, které dnes působí snad až neuvěřitelně. V hlavní roli je řeka Labe, lodě a šífáci(kdo neví co to znamená, ať si přečte dědův blog :) ). Své místo si tu prostě zaslouží a kdyby někdo něco namítal, tak tohle je prostě můj blog a můj děda a já ho tu chci.


5 komentářů:

  1. Na blogy, které máš mezi Oblíbenými, jsem už koukala a brabouk.blog.cz mě zaujal, trochu jsem početla a i když to není nic, co by mě běžně zajímalo, je to zajímavé čtení :)

    Taky moc děkuju za zařazení mého blogu, moc si toho vážím! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj blog už sleduju delší dobu, poprvé jsem na něj narazila při hledání slova Kapibarasan. Tenkrát jsem ho pořídila muži jako dáreček k narozeninám a chtěla jsem o něm najít i nějaké povídání.
      Podruhé jsem na tvůj blog narazila, když jsem si hledala nějaké recenze na BB Cream od Misshy. Tak jsem si ho projela celej a zjistila, že je vlastně naprosto super a je tam hodně zajimavého :)

      Vymazat
    2. Teď mě nenapadá inteligentní odpověď, nejraději bych napsala jen "<3" :D

      Vymazat
  2. To je tvoj dedo? Pre kristove rany, to je asi osud, že som na tvoj blog narazila práve dnes! Kedysi, keĎ som ešte mala blog na blogcézet, honey-clover-world, na tento blog som narazila a pravidelne ho čítala. Písal naozaj pútavo, nevšedne a originálne. Veľmi sa mi jeho štýl páčil a možno tam ešte niekde sú tie moje dávne komentáre, haha.

    Veľmi rada by som ho chcela zasa pozdraviť a popriať mu veľa šťastia, zdravia a lásky do života. I keď pochybujem, že si ešte na tú mrňavú Gabrielu z vtedajších čias spomenie, haha. Pokiaľ by si mala chvíľku, bola by som naozaj rada, keby si ho v mojom mene pozdravila. Ak nie, nevadí. No som neskutočne šťastná, že sa mi opäť podarilo naraziť na jeho blog :)) ♡

    ♡ Le blog de la Licorne ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až ho uvidím, pozdravy určitě vyřídím. Nebo mu klidně napiš i nějaký hezký mail. Určitě ho to moc potěší kpt.jan.maly@gmail.com

      Vymazat