neděle 2. června 2013

Holika Holika - Praha Blossom Cream

První co vás na tomhle krému zaujme - tedy krom krásného nápisu Praha - je balení. Skleněná dózička je přeci jen hezčí než plastová. A taky má váhu. Akorát na cesty se moc nehodí. Ale koupelnu odekoruje skvěle. Krém samotný je bílý, ale sklo je zabarveno do jemně růžova a se stříbrným víčkem je to překvapivě pěkná kombinace. Malůvky kytek a altánku na obalu jsou taky fajn.


Po odšroubování víčka je cítit příjemná květinová vůně. Při nanášení je to bohužel horší. Nevím jestli to byl záměr nebo ne, ale tvůrcům se povedlo dostat do krému obě slova. Blossom je skvělý a je cítit hezky, jenže pak je tam ta druhá složka, která se projevuje právě při nanášení a nemile přebíjí. To bude ta Praha. Je to směs smogu a chemie. Chvíli po vstřebání sice zmizí, ale moc příjemné to při mazání na obličej není.

Výrobce od krému slibuje hydrataci, ochranu, vyživení a zvýšení pružnosti. Jsem zlá a ošklivá a zatím sem pozorovala jen tu hydrataci a nic jinýho. Na ty ostatní slovíčka moc nevěřím.
Jo a s krémem v krabičce přišla i malá lžička kdybych si to s ní náhodou chtěla nabírat. Je nepoužitelná, ale je to milé.

Verdikt zní: Krém spotřebuju, ale další si už neobjednám. Možná zkusím nějaký jiný výrobek z téhle řady. A asi si nechám tu roztomilou skleněnou dózičku až ho spotřebuju.

Update: Po spotřebování poloviny krému, což mi trvalo cca měsíc, jsem zjistila, že už necítím tu výraznou smogovou část a zůstala převážně ta hezká květinová. Nevím zda krém vyčichl nebo jsem si jen zvykla, každopádně je to najednou mnohem příjemnější používat.

1 komentář:

  1. Mňa by zaujímalo, odkiaľ prišli na ten názov, haha. Ale dizajnu sa nemá čo vytknúť, to je pravda ♡

    ♡ Le blog de la Licorne ♡

    OdpovědětVymazat