středa 19. června 2013

Jednoduše geniální

Původně jsem chtěla napsat zase něco o kosmetice, jenže copak se to v takovém vedru dá? Nevím jak vy, ale já snáším teplo dost špatně. Dnes jsem si uvědomila jakým požehnáním pro mě je jedna drobnůska, kterou jsem si přivezla jako roztomilý dáreček z cest po Japonsku.

Oni vůbec japonci mají pěkných pár věcí hodících se do těhle nelidských veder. Tedy pominu-li, že mají všude klimošku a milé prodavače a roztomile oblečené slečny nabízející všechny myslitelné i nemyslitelné druhy zboží. Já mám na mysli něco co se u nás moc nevidí i když by mohlo. Je to osobní miniručníček. Jakkoliv vtipně to zní, tak si nedělám srandu. Tam to mají vlastně skoro všichni.

Ručníček má kolem 20x20cm a dělá se ve spoustě barevných variant. My máme doma jeden exemplář s kočičíma ksichtíkama a jeden s králíčkem Miffy.

Vyplatí se ho nosit neustále s sebou, protože je opravdu příjemnej na otírání zpocených rukou, čela, utření rukou po jídle nebo pokud nesnášíte papírové ručníky a ubrousky, které se tak akorát drobí a cuckatí.

Býví ze 100% bavlny, ale může mít umělé okraje, které se při žehlení lepí. Na ebay ho najdete pod heslem "mini towel" a případné jméno charakteru který chcete. Já doporučuju rozhodně Miffyho. Ceny jsou už od 5$ takže za mrzkých 100Kč může člověk oplývat pohodlím a suchýma rukama. Navíc je to i pěkný dáreček když chcete někomu(mírně japanofilnímu) udělat radost.


5 komentářů:

  1. Miffy" <3
    Já viděla na eBay často i daleko levnější, s Hello Kitty s cenou do dolaru (aukce), takže se dá pořídit ještě levněji :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já narazila sice na o něco levnější, ale zas tam bylo poštovné, takže cena byla skoro stejná. Hlavně mám raději možnost koupení hned, protože přihazovat, když aukce končí ve 2 ráno za 6 dní, mě nebaví.
      Hello Kitty mám moc ráda, ale snažím se ovládat a nakupovat s rozumem. Přecejen nejsem 6ti letá růžová holčička. A jak by k tomu přišli ostatní Sanrio a San-x a cute charaktery jako Keroppi, Rilakkuma, Badtz Maru, Kapibarasan, Miffy...a v neposlední řadě u mě na oblibě stoupající pokémoni(zamilovala jsem se do Tepiga protože nádherně cupitá).

      Vymazat
    2. Ach, tak to já jsem zase blázen do aukcí :) Miluju, když se mi povede něco vydražit za pár centů~ ^^
      Já Hello Kitty moc nemusím, ale bohužel stále narážím na věci právě jen s ní :D Kapibara-san a Miffy jsou na předních příčkách v mém soukromém žebříčku nejmilovanějších roztomilých potvůrek :) A Pokemoni, to se vůbec nvyjadřuju. Všichni známí z toho vyrostli, jen u mě je to stále ohromná láska :D

      Vymazat
    3. Možná záleží na tom jaký ebay používáš. Já hledám hlavně na .com a tam ty aukce moc nejsou nebo alespoň ne na to co aktuálně hledám(kosmetika). V podstatě jsem na dobrou aukci narazila 2x a obě jsem musela vzdát právě z důvodu že končili kolem 3 ráno. Když jsem zpětně koukala, za kolik se ta věc prodala, tak to bylo o dolar nebo dva míň než za kolik se to dá koupit normálně. Kvůli tomu nespat se nevyplatí.

      Vymazat
    4. Taky .com :)
      To já jsem zase blázen, já si klidně natáhnu budík :D Ale spíš než na kosmetiku nacházím pěkné aukce primárně na šperky a občas knihy. Třeba z těch šperků jsem teď chytila věci od Betsey Johnson do jednoho dolaru, což je pořádný cenový rozdíl oproti ceně, za kterou se draží normálně. Ale tak záleží, někdy se samozřejmě nepovede, ale to je to, co mě baví :) A je fakt, že já stejně špatně spím, takže u mě je to jedno :D

      Vymazat