úterý 25. června 2013

Lioele L’cret Magic Lipstick

Nevím jestli když jste byli malé měla vaše maminka takovou tu kouzelnou rtěnku co je zelená a po napatlání na pusu brutálně zčetvená, ale moje maminka jí měla. A já jí celým srdcem milovala, kdykoliv to jen šlo tak jsem si jí zkusila napatlat. Z velké části se mi líbila i pro krásný zlatý obal, ale ta změna barvy byla to nejdůležitější.
Takže si umíte představi mojí radost když jsem objevila rtěnku měnící barvu od Lioele. Jasnou volbou pak byla ta co je zelená. Nemá sice zlatý obal, ale je to ONA!



Čekání a těšení se vyplatilo, jsem strašně nadšená. Balení není roztomilé, to však vyvažuje celý zbytek skvělých vlastností rtěnky.

Výrobce tvrdí, že rtěnka je vlastně 7v1. Lip Balm + Lipgloss + Lip tint + Lipstick + Lip Treatments + Lip liner + SPF. Nesouhlasím se vším a některé věci mám pocit jako by byli v podstatě to samé. To je fuk. To důležité je, že když si rtěnku nanesete, změní barvu, chvíli je na rtech vidět, pak se vsákne a vydrží strašně dlouho (ano i během jídla) a ještě jsou rty krásně hladké a hydratované. Tadá to je celé kouzlo. Vlastně není, při nanášení ta moje krásně limetkově voní.

Tenhle produkt má na mém osobním žebříčku to nejlepší hodnocení. Jakmile to půjde pořídím si i další odstíny.

1 komentář:

  1. Wau, tak to musela byť poriadna radosť, keď si po toľkých rokoch našla niečo podobné :) Má krásny dizajn ♥

    OdpovědětVymazat