sobota 12. července 2014

Roztomilý Hand sanitizer gel

Nejsem zrovna člověk který by nějak masivněji využil dezinfekci na ruce, ale tak je léto, vedro, lidi se potěj a MHD začíná vypadat jako obdoba Dantova pekla. Fakticky nesnáším když se chytnu tyče a ona je vlhká, slizká, mokrá, lepivá, upocená od předchozího člověka. Prostě fuj. To je takový ten moment kdy mám chuť začít vydávat zhnusené zvuky, ucuknout rukou a poskakovat okolo s výrazem naprostého odporu. Jenže pak se bus rozjede, cukne a já se musím stejně chytit. Bleh!

Takže ve chvíli kdy vystoupím se štítím sama sebe a přesně v tu chvíli přichází na pomoc Hand Sanitizer gel. Upozorňuji že nevěřím v nějaké okamžité zabití veškerých bakterií na mých dlaních a naprostou čistotu takhle ošetřených rukou. Ale prostě mám lepší a čistší pocit když si tu ulepenost přebiju něčím jiným.


Samozřejmě že dezinfekci na ruce seženete i u nás zcela běžně. V lékárně, v drogerii, v Mark and Spencer, občas nějakou hezčí v HM....jenže to bych nebyla já abych nemusela mít něco speciálního. Kdysi na nějakém blogu se někdo zmiňoval o dezinfekcích z ebay od prodejce dreami--productions, že nádherně voní a skvěle vypadají. Ok to mě nalákalo.

Můj Hand sanitizer se sovou fakticky skvěle voní a vypadá, jako bonus mě doopravdy zbaví pocitu špinavých rukou. Navíc má uvnitř takový hezký ďubky, ty po rozetření na ruce zmizí. V názvu má "Sparkler", ale tenhle efekt jsem nějak nepozorovala. Prodejce navíc obměňuje sortiment a dělá gely s různýma obrázkama a vůněma.

Takže pokud máte stejné problémy s letní MHD, tak neváhejte a pořiďte si taky něco takového. Samozřejmě se prodávají i hezká pouzdra, která vám umožní si to jen připnout na kabelku a netahat to v ní. Jo a rozhodně doporučuju s sebou nosit nějaký miniručníček, ten je přes léto taky k nezaplacení.

Update: Sanitizer je značky Bath and Body Works, mají i stránky, dá se od nich objednávat, jen to poštovné z ameriky nic moc. Zas ale maj akce 5 sanitizerů za 5$. To je cena jak za jeden na ebay.

5 komentářů:

  1. Prackogelům jsem nikdy nějak nepřišla na chuť :) ale je fakt, že jsem moc ráda za své očkování proti žloutence a dalším kekelům, když se denně pohybuji v pražských MHD :) a to jsem se nechávala očkovat tehdá kvůli výletu do Indie, která mi ač na první pohled špinavější, přišla v tomhle ohledu snad i lepší :) a to jsme jezdili i jejich přeplněnými místními autobusy :D
    Ještěže aspoň do práce to mám pár stanic metrem, kde si obvykle sednu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě mi muž ukázal tuhle super tramvaj a já se zamilovala. V té bych se vůbec neštítila jezdit.
      http://gizmodo.com/when-a-russian-tank-company-builds-a-streetcar-it-comes-1602547628

      Vymazat
    2. Wow, tak jestli tohle bude někdy jezdit po Praze...:D

      Vymazat
  2. S těmihle gely magoří kámoška, která pořád magoří s mytím rukou - a to jako fakt pořád. Když si je nemůže umýt, tak si je potírá tímhle. Ale co mě zaráží, že s takhle natřenýma rukama sahá na jídlo. To mi moc dobrý nepříjde - jestli to má nějak dezinfikovat, tak tam asi bude docela chemický koktejl a přenášet ho pohmatem na jídlo, to asi nebude zrovna fajn.
    Katka

    OdpovědětVymazat
  3. V Koreji mají lidi pocit asi stejný, i když teda díky klimatizaci mi jako nejhorší připadá šťouchání, žádné lepení a smrad se nekonají, protože tyhle gely všude prodávají po kupách za pakatel, pod 2000 Wonů... Já jsem si jeden dovezla z Prahy a ještě jsem ho snad nepoužila...

    OdpovědětVymazat