čtvrtek 24. července 2014

Takové střípky co skoro můžou být novinkami

Už dlouho nebyli žádné novinky, ani nevím čím to. Přijde mi, že v létě vychází akorát samé nezajímavé hlouposti. Třeba zchlazovací kosmetika kterou se natřete nebo nastříkáte a ochladí vás o 5°C...tedy pokud to fakt funguje. Pak nějaké tinty a to je víceméně všechno. Výrobci si to asi šetří všechno na bektuskůl nebo vánoce.

Zalovila jsem a pár hloupostí dohromady dala, abych uspokojila svůj pocit že v létě přece jen taky něco musí vycházet. Jsem zvědavá jestli vás něco zaujme.

První a asi nejvíc bizardní podle mě je Skin79: Super Plus Beblesh Balm Bronze. Jako dělat bronzovací BB v zemi kde je populární být co nejbělejší......no možná nějaké gyaru zajásají. SPF 50 a velikost 40g jsou tak trochu k nepochopení. Tak buď chci vypadat opáleně a nepotřebuju SPF 50 nebo ne. A 40g je fakt velikost balení co mi vydrží klidně rok když si s tim mažu celý obličej. Vypadat celý rok hnědě asi nebude sen běžné korejky.






Další kritika se snese na Holika Holika: Slimmy Stick, což je zas nějaká ta zabarvovací hloupost na rty. Tedy balzám s přidaným fenyklem a jak výrobce uvádí, je to dietní kytka. Takže si namažte rty a hubněte :-). SPF 15 a na výběr 4 hodně slabé barvy.





Mám tu i něco od Etude House a to o dost lepší balzám Ice Tint Balm. Rozhodně barví o hodně líp než předchozí. Měl by nejen hydratovat, ale i schlazovat (já si ho snad pořídím abych vyzkoušela jestli to fakt funguje). Dostupný je v 6ti barvách. SPF jsem nedohledala, takže se asi žádné nekoná. Mimochodem takhle silným barvám jako jsou na obrázku bych taky moc nevěřila, leda po zuřivém vrstvení a prohnání Photoshopem.




A nakonec nějaké nové Tomato Cool Jelly Tint od SkinFood. Dostupné ve třech barvách. Takže pokud máte rádi rajčata, SkinFood, jemně červenou barvu na rtech, je to něco pro vás.




Tak co, jak se vám novinky líbí? Za mě je to docela slabota a v některých případech doslova hrůza. Fakt se těším na podzim a zimu až se bude něco dít.

5 komentářů:

  1. Ad Holika Holika: Fenykl? Dietní? :D Jakože jestli to opravdu obsahuje fenykl, v případě, že toho zákaznice snědí ze rtů dostatečné množství, nebudou mít problémy s nadýmáním, ale to je tak asi vše. Kam na to proboha ti Korejci chodí? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevim, ale znáš to, všichni chtějí být hubení a ideálně bez práce. Takže cokoliv na čem je napsáno Fit se prodá stejně jako by tam bylo Hello Kitty.

      Vymazat
  2. Asi bych zkusila tak Ice Tint Balm, jinak tedy asi nic. :/ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě ne, krom těch "tints". Ten bronzer je asi další pdooba momentálního trendu začít opatrně dělat i věci na opalování a bronzování, každá značka má tak jeden dva výrobky pro ty, kdo chtějí být naopak osmahlí. Ono upřímně naživo to tu s tou bělostí až tak strašně žhavé není, jsou tu holky bílé jako stěny, ale i celkem snědé a se slunečníkem tu vidím lidi pod 40 málokdy, narozdíl od Japonska. Přijde mi, že to až tak silně neprožívají. A ten fenykl je teda vtipný, jestli někdo věří, že tohle bude fungovat, tak asi hubnutí nebude jeho největší problém...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za info přímo z místa činu. V Japonsku to hrotěj hodně. Tam jsem slunečníky viděla často. I když je pravda že taky spíš na něčem čemu se dá už říkat pani. Cokoliv teen na to celkem peče. Nejvíc mě dostává že jsou schopný jezdit na kole a držet deštník/slunečník.

      Vymazat