čtvrtek 21. srpna 2014

Missha: The Style Viewer 270 Dolly Eye Mascara

Moje letošní nejoblíbenější řasenka má nechutně dlouhý jméno. No řekněte, který normálně uvažující člověk pojmenuje výrobek The Style Viewer 270 Dolly Eye Mascara. Toho blbce co to vymyslel by měli z Missha vykopnout. Už vidím jak jdu do krámu a celý ten jazykolam odříkám abych se zeptala jestli to mají skladem. Kdyby nechali jen druhou půlku názvu - Dolly Eye Mascara, bylo by to praktičtější.


Vztekat nad názvem se můžu jak chci, ale vlastnosti musím jen chválit. Tedy krom vlastnosti nechat se vyfotit, hrozně se to lesklo a házelo prasátka na všechny strany. Takhle hezky lesklá vám řasenka vydrží až do konce, jen se trochu odrbe nápis.


Do ruky padne luxusně a fakt skvěle se s ní maluje. Vyrábí se ve třech variantách. Prodlužující, přidávající objem a taková co vám řasy natočí. Tahle přidává objem, ale přijde mi že zároveň i trochu prodlužuje. Velká výhoda je, že jí seženete i v ČR v Missha obchodech nebo na jejich stránkách za cenu 300Kč.

Má neskutečnou výdrž, netrousí, nesype se vám pod oči, nedělá kruhy, můžete s ní klidně usnout a ráno nenajdete pod okem žádné rozmazání. Řasy jsou krásně rozdělené, zesílené, u mě i prodloužené. K dokonalosti jí chybí jen voděodolnost a lepší odličování. Občas musím oko docela mnout abych jí sundala dolů. Navíc mi maximálně vyhovuje tvar kartáčku, pracuje se s ním zatím asi nejlíp ze všech kartáčků co jsem kdy zkoušela. Prostě v jednoduchosti je síla.


Jako při té ceně a dostupnosti je to rozhodně jedna z nejlepších řasenek co se u nás dá koupit. Když si vezmu, že jí používám v podstatě skoro denně od minulého podzimu a pořád funguje, je to malý zázrak. Takže všem vřele doporučuju.

1 komentář:

  1. Tenhle článek přečíst jen o pár dní dříve, pořídím máti Dolly Eye Mascaru. Takhle jsme risknuly TONYMOLY Delight Circle Lens Mascaru doufajíce, že bude alespoň stejně kvalitní jako jejich kočičková edice ^^'

    OdpovědětVymazat