čtvrtek 18. září 2014

Dolly Wink: Volume Mascara

V rámci hledání nejlepší řasenky se mi do ruky dostala Volume Mascara od Dolly Wink. Slibovala jsem si zázraky když je to řasenka kterou splašíte na ebay za 360Kč. Zvlášť jsem se těšila na panenkovské volume řas.


Obal je fakt pěkný. Není na něm vidět ohmatání, je roztomile kytičkovaný, padne hezky do ruky a barevně se mi taky líbí. Je stabilní, takže i když máte řasenku třeba postavenou, a trochu do ní drknete, tak nespadne. Já vim jsem divná, tohle asi nikdo nezkoumá při navrhování řasenek, ale já si jí prostě občas při malování oka odkládám.




Musela jsem vám sem dát hned dvě fotky kartáčku aby jste pochopili jaký má tvar. Má štětiny jen ze dvou stran a ne kolem dokola. Trochu zvláštní, člověk je zvyklý s kartáčkem točit při malování a tady mu to je prd platné protože tam nejsou chlupy, ale tak dá se na to zvyknout. A tím nám pozitivní recenze končí.

Takhle totiž podle Dolly Wink vypadá volume:


Vždycky jsem měla ráda svý řasy pro to jak jsou dlouhý, ale vždycky potřebovali nahonit hlavně objem. Když jsem jim dodala délku, brnkala jsem o skla brýlí. Přijde mi, že Volume Mascara je nějaká zmatená a dodává tak akorát trochu té délky, pak něco decentně slepí a obarví a v tom je celé její kouzlo.

Věřte tomu nebo ne, tohle ještě není finální peklo. To totiž přijde při odličování. Drbu tu mrchu směsí oleje a micelární vody a stejně nejde dolu. Pak pokračuju čistící pěnou, dvakrát. Pak to dočistím dalším olejem a micelárkou. Teprv potom je řasenka definitivně dole. Chápu, že má být voděodolná, ale sakra nikdo po ní nechce aby byla i olejodolná!

Pokud někdo chcete mít decentně nalíčené řasy, běháte každý den v dešti a baví vás se odličovat 10min, je tohle přesně řasenka pro vás. Vy ostatní se jí prosím vyhněte.

1 komentář:

  1. A to jsem si u úvodního obrázku říkala, že by stála za objednání... To hrozné odličování je asi společné pro víc japonských řasenek, já měla jednu od Heroine Make tuším a taky nešla dolů absolutně ničím. >.<

    OdpovědětVymazat