středa 10. září 2014

It's Skin: Real Real Orange Cleansing Tissue

Odličovací ubrousky jsou na cestování fakt jedna z nejlepších věcí. Baví mě zkoušet různé a hledat ty nejlepší. No řekněme si to popravdě, tyhle to fakt nebyli.


Velikostně to nebylo zas až tak zlé, ale mohli být nacucanější. Někdy jsem měla pocit, že si to oko doslova musím dřít. Na kvalitní odlíčení celého obličeje bych byla schopná spotřebovat tak tři ubrousky. V balení jich je 10 a to by se mi při dlouhodobějším používání sakra prodražilo. Holt co bych nechtěla když balení nestálo ani 20Kč.

Nijak hezky mi nevoněli a už vůbec ne pomerančově jak by člověk čekal. Párkrát se mi povedlo dokonce některý z těch ubrousků natrhnout, občas vytáhnout dva naráz...prostě to nebylo to čemu se dá říkat komfortní odličování. Nejlepší způsob jak je použít bylo trochu je namočit třeba micelární vodou, odrbat si oči a pak se dočistit nějakou pěnou.

Takže tohle si fakt nepořizujte, ušetříte si nervy. Za ty prachy si raděj kupte čokoládu.

1 komentář:

  1. Tak já jsem s těmi od Tony Moly spokojená, naopak mi na odlíčení stačí jen půlka ubrousku, takže je trhám vejpůl. Jediné, s čím mají trochu problém, je řasenka, ale dá se to.

    OdpovědětVymazat