úterý 16. září 2014

My Beauty Diary: Apple Polyphenol Mask

Další věcička spadající do kategorie "zakoupeno v Japonsku, používáno v Čechách". K téhle masce se mi navíc váže vzpomínka, při které se červenám ještě teď. Při vybírání v regálu mě okukoval jakýsi čínský chlapec a zkusil se se mnou dát do řeči. Obdivoval mou krásu a vyzvídal odkud jsem. Pak odešel a za chvíli přitáhl ještě kamaráda aby mu mě mohl ukázat. Trochu jak zvířátko v ZOO.

Cenu si bohužel už nepamatuju, ale za 10ks chtějí třeba na Sasa 13-16$. Není to nejmíň, ale znám rozhodně i dražší masky. Masku tam najdete pod celým názvem My Beauty Diary: Natural Key Line - Apple Polyphenol Mask. V popisu se pak dozvíte o tom jak je spešl a že obsahuje bulharský jabko, reguluje mastnotu pleti a stahuje póry, zjemňuje, čistí, bělí a vyživuje pokožku, posiluje vitalitu pokožky a zabraňuje stárnutí. V Bulharsku mají evidentně zázračný jabka a divím se, že tam nepřipsali, že za vás maska ještě umeje nádobí, kolik tam toho je vyjmenovaného.

zepředu

zezadu

Kupodivu není maska původem z Japonska ani z Koreje, nýbrž z Taiwanu. Takže vlastně můj první taiwanský výrobek. Instrukce dále říkají, že masku máme na obličeji nechat 20-30min a pak, pokud máme po sundání na tváři stále ještě nějaký ty jabka, pěkně vmasírovat prstama do kůže.

po vyndání z krabičky
Tolik tedy k promo kecům a teď si dáme povídání jaké to bylo na vlastní kůži. Z papírové krabičky, jež vidíte výše, vytáhnete pytlík s odtrhávací hranou, ten taky vidíte na fotce výš. Doporučuju netrhat, ale stříhat, trhání mi moc nešlo protože pytlík je dost bytelný.

Potom přišlo docela překvapení protože oproti ostatním maskám se tahle chce asi tvářit ještě luxusněji a tak nemá jen plátýnkovou část, ale pro jistotu je překrytá i plastovou částí. Nevím zda je to kvůli hygieně, vysychání nebo čemu, ale je to sakra cool. Navíc maska je fakticky meganacucaná, při focení z ní docela hodně odkapávalo.


Po sloupnutí plastu a nandání na obličej, člověk zjistí že maska je děsně velká. Těm šikovnějším z vás poradím malý trik. Vemte nůžky a masku různě nastřihněte případně odstřihněte na místech kde přebývá. Pak se dá lépe uhladit a přiléhá lépe k obličeji. Přebytečné kousky můžete použít třeba na krk, dekolt nebo kam vás napadne. Maska voní vážně úžasně červenojablíčkově, tak dávejte pozor aby jste jí neochutnávali. Je sice sladká, ale jedlá asi nebude.


Další šetřivý tip zní: rozřízněte sáček ve kterém maska byla a namažte si tím co zbylo uvnitř pacičky. Budou pak třeba taky hezčí.


Po 30ti minutách už byla maska hodně vyschlá a skoro všechno se mi do pleti vsáklo. Pečlivé pozorování odhalilo, že maska mě rozhodně vybělila. Stažené nebo vyčištěné póry jsem nepozorovala, stejně tak mi nepřišlo, že bych měla nějakou víc elastickou nebo obecně hezčí pleť.

Takže suma sumárum to byla pěkná legrace a pokud toužíte být bělejší než zeď, je to skvělá volba. Mnohem raději však budu používat masku od Baviphat, která stojí méňě a má lepší okamžitý výsledek.

8 komentářů:

  1. Já musím přiznat, že si nějak nedokážu představit, že bych běhala po bytě s plátýnkem na obličeji, ale asi to někdy budu muset zkusit :D

    Little Notes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju před tím varovat všechny členy domácnosti. Přecejen to vypadá trochu děsivě tak ať se tě neleknou :)

      Vymazat
    2. Taky jsem si to nedokázala představit :D Ale po tom, co jsem rozbalila medovou masku, kterou mi D. věnovala, jsem se sama nad sebou začala bavit :D a mám hromadu selfie s tím, jak to vypadá hrozně.
      Dášenko, s tou maskou jsi opravdu proti mé fotce kus! ^^ Asi léta praxe :)
      PS. Vráno, moc to nezkoušej, zpětně jsem jednu z mých děsivých fotek ukazovala ve vlaku z Natsuconu Pet, která se fakt hrozně lekla :D

      Vymazat
  2. Podobných masek mám ve skříňce taky hafo, ale obvykle žádná z nich neměla tak úchvatný účinek, abych do nich investovala znovu :) ale sranda s tím je, o tom žádná :) já s tím pro změnu děsila vždycky svého přítele, ten je obecně odpůrcem jakýchkoliv podobných "vychytávek" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám zlatého manžela. Ten si dá občas nějakou tu masku i se mnou. Nejvíc se mu líbila taková co zatuhne a pak se sloupává, se jí snažil dát v jenom kuse. Pak ho občas ještě baví Tony Moly Latte protože voní čokoládově.

      Vymazat
    2. Wow, to já si tedy nedovedu představit, že bych něco podobného napatlala i na chlapce :) to by mi přišlo dost zvláštní, sama jsem na tohle lempl, tak musí být můj muž zákonitě ještě horší, jinak by to asi ani nefungovalo :))

      Vymazat
    3. On František není taky jen tak ledajaký muž, je naprosto skvělý, tolerantní a tak trochu hravý....a vypadá jak terminátor.

      Vymazat
  3. Gerald už si díky bohu zvyknul (resp. na Filipínách to taky není nijak výjimečná záležitost), ale na mužskou verzi od Innisfree se tvářil trochu skepticky. =D
    Jinak já na tuhle značku koukala na sasa, ale vždycky mi přišlo, že je to celkem drahá legrace oproti jiným značkám... a koukám, že tvoje recenze to potvrzuje. Jinak já tky měla pár masek s tím plastovým překryvem, přijde mi dost zbytečný a jeho funkce je domnívám se snadnější rozložení masky, protože se to na sebe nelepí tolik jako když je to jen ta celulózová či jaká vrstva. Podle mě je to akorát ukázka zbytečného plýtvání plastem, protože ten rozdíl je fakt minimální (z pohledu uživatele). Jinak já s přebytečnou náplní dělám to, že ji strčím i v tom sáčku do lednice a pár dní používám jako další vrstvu mezi tonerem a sérem nebo sérem a krémem (podle ingrediencí). =D

    OdpovědětVymazat