pátek 5. září 2014

Novinky: Etude House: Dear My Wish Lips Talk

Vychází nová kolekce rtěnek od Etude House, fanfáry a spousta jásotu! Tedy alespoň já jásám jelikož se mi barvy líbí. Možná že vypadají dost podobně jako u ostatních Princess a Lips Talk kolekcí, ale při bližším pohledu to jsou určitě trochu jiné odstíny růžové.



Jak je z obrázku patrné, rtěnky jsou o něco vyšší a štíhlejší než ty z předchozích kolekcí. Přijde mi to trochu víc ženské oproti předchozím princeznovským provedením.


Rtěnka by měla být velmi hydratační a bohužel pro mě, s lesklým finishem který mi zoufale nesluší. Stejně si asi pořídím tu nejtmavší protože prostě má skvělou barvu a já jí sakra potřebuju! Cena by měla být okolo 9$.



Ještě malá ukázka jak bude vypadat na rtech. Jestli bude po jednom nanesení fakt takhle sytá a bude mít výdrž, tak jí budu milovat celým svým srdcem.



6 komentářů:

  1. Ty rtěnk vypadají moc hezky, škoda, že mám kosmetiky tolik, že ji stejně nestačím spotřebovávat :D
    Little Notes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetiky není nikdy dost! Tedy pokud to vnímá člověk s rozumem. Mít zkolektované třeba všechny tvářenky od Nars i když je nepoužívám je blbost. Mít 10 různých růžových rtěnek je v pohodě.

      Vymazat
  2. Tak, tak, dobre vyzerajú, rtenky! Ja síce nemám haldu dekoratívnej kozmetiky, ale mám haldu rúžov, ktoré i tak reálne nepoužívam, pretože mi akosi nesvedčia alebo možno len neviem nájsť ten správne slušivý odtieň... Takže som v divnom rozpoložení - či hľadať tú správnu farbu ďalej a ďalej alebo sa na to celé vykašľať a uspokojiť sa s balzamom bezfarebným. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě rozhodně hledej dál, ono to jednou přijde. Navíc stejně se člověku ten pocit že tohle je ono sem tam obmněňuje. Takže proč nemít víc věcí co ti vyhovují.

      Vymazat
  3. Aaaa, ty růžové vypadají dokonale a jiná barva mi na rtech snad ani nesluší, možná se opravdu někdy odhodlám objednat si nějakou tu kosmetiku i ze zahraničí. Hlavně, když mi za pár dnů přijde výplata :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty barvy vypadají skvěle! Já právě radostně z pošty vylovila rtěnku od Misshy, poté, co jsem rodičům složitě vysvětlovala, kde ji mám ulitou, jen abych zjistila, že vlastně není nic moc a barva je na mě moc světlá... Tyhle vypadají mnohem zajímavěji.

    OdpovědětVymazat