úterý 4. listopadu 2014

Dariya: Child Lip Cream - balzám co nedělá vůbec nic

V nákupním poblouznění jsem si bez vědomosti co kupuji, pořídila balzám na rty s neskutečně roztomilým obalem. Dělá se v několika variantách a zaplať pánbůh jsem narazila jen na ten jeden, jinak bych doma měla tyhle zbytečnosti tři.

Dariya: Child Lip Cream se vyrábí ve variantách grape, strawberry a čistá varianta bez vůně/chuti. Tu mám já.

grape

strawberry

Na první pohled fakt krásnej balzám, kterej bych s radostí nosila v kabelce s sebou. JENŽE po rozdělání a prvním použití jsem zjistila, že to nedělá naprosto vůbec nic (krom toho že to vypadá neodolatelně).

fragnance free

Jediný pocit který při natírání rtů mám, je intenzivní pocit jako bych si drbala o rty svíčkou. Necítím na nich naprosto nic krom jakéhosi voskového povlaku. Hydratace nebo jakýkoliv jiný efekt než vosková pusa se prostě nekoná.

Jako já vím, je to pro děti a výrobky pro děti nebývají moc funkční, takže co bych jako chtěla že jo? No chtěla bych aby to třeba fungovalo! Má to v názvu lip cream, tak proč mám pocit, že kdybych do toho píchla knot, tak to bude klidně fungovat jako svíčka.

Navíc v promo kecech říkají jak to zabraňuje vysušování dětských rtů, udrží je to hydratované, krásné, hebké a já nevím co ještě. Cena na sasa.com je 3.70$ a to fakt není úplně málo za tuhle blbost. Takže tenhle balzám fakt už nikdy, nikdy, NIKDY víc.

Prosím napište mi do komentářů, že nejsem sama kdo má poslední dobou smůlu na kosmetiku. Hoďte mi tam nějaký vaše průšvihový záležitosti a veselý příběhy ať si zvednu náladu a pobavím se.

4 komentáře:

  1. Už len kvoli tym cinskym napisom by som si ho nekupila.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou to převážně japonské znaky a to na balzám vrhá jiné světlo ;)

      Vymazat
    2. Přesně jak říká Michaela Š. jsou to japonské znaky a byl kupovaný v japonsku v krámku který se tvářil jako něco mezi lékárnou, drogérií a dárkovým obchodem. Né všechno co má na sobě nečitelné klikyháky je padělaný čínský šmejd (i když v tomto případě je to fakt šmejd). Kdybych dostala na výběr mezi českou drogérií a japonskou, půjdu do japonské.

      Vymazat
  2. (Oni to obcas v Cine uspesne padelaji i s japonskymi popisky, ale jelikoz jsi to kupovala v Japonsku, tak to pochopitelne nehrozi). Ja mam naprosto mizerne, predrazene vlasove mydlo z Francie, to bych si ani omylem podruhe nekoupila (neni to lush).

    OdpovědětVymazat