úterý 11. listopadu 2014

Holika Holika: Dessert Time Lip Balm - Lemon Cupcake

Jistě jste už někdy narazili v nějakém obchodě na balzám ve tvaru cupcaku nebo jiné sladkosti. Nebo alespoň já jsem na ně už několikrát narazila. Ale nechtělo se mi kupovat no name balzám. Nějak nemám důvěru k čemukoliv u čeho se nedá ani zjistit výrobce. Takže když jsem jednoho dne narazila na řadu Dessert Time od Holika Holika, bylo to jasný. Nebylo jen jasný který vybrat, protože jich mají sedm různých druhů.


Lákali by mě samozřejmě všechny, ale vzhledem k mé nelásce k balzámům do kterých se musí sahat prstem, jsem to zas nechtěla přehánět. Po dlouhém vnitřním boji jsem tedy pořídila Lemon Cupcake.


Skvělé bylo zjištění, že je balzám dostatečně velký a můžu do něj narvat celou pusu a tím pádem si nezasvinit prsty. Hygiena nic moc, ale lepší než ulepený pazoury. Navíc ono se to nezdá, ale balzám je zabarvovací a ze žluté se mění na červenou.


Na testerkorea ho mají za 4$, na ebay ho seženete za 5.75$. Holt za hezký věci si musí člověk připlatit.

Hydratuje vážně pěkně, jen se mu moc nechce vsakovat a zůstává na rtech v podobě lesklé vrstvy. Líbí se mi i jeho jemná citrusová vůně a chuť. Až mi dojde bude to docela dilema jestli si některý z těhle balzámů pořídit znovu nebo se vrátit k nějakému v tyčince.

3 komentáře:

  1. Vypadají roztomile, ale já tyhle kelímkové balzámy nemám moc ráda, tyčinkové rozhodně v praktičnosti vedou... Jinak tuhle jsem v cukrárně viděla lesk na rty, tak mi trvalo docela dlouho, než jsem zjistila, že to je sladkost v podobě lesku na rty, a ne lesk na rty v podobě sladkosti... =D

    OdpovědětVymazat
  2. Aaaah vypadají krásně ale ze zkušenosti tyhle fancy balzámy nekupuju a věřím pouze starému dobrému ošklivému Oriflame vajíčku :'D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zrovna na mě vůbec nefungovalo. Je pravda že jsem ho zkusila použít jen párkrát a pocit byl že fakt nic moc. Tedy pokud myslíš takový ten zázračný kelímek nebo jak tomu říkají.

      Vymazat