neděle 16. listopadu 2014

Rosette: Cleansing Paste - Kaidei Smooth

Odličovací pěny mě baví, dělají odličování o dost snadnější a zábavnější než když si člověk musí drbat vatovým tampónkem po obličeji. Navíc je jich tolik druhů, že se snad nedají ani za celý život vyzkoušet. Rosette jsem chtěla zkusit už delší dobu a tak když jsem na ní narazila v Japonsku, neváhala jsem ani chviličku. Tedy váhala, ale nad variantou. Dělá se ve třech základních provedeních: Ghassoul Bright, Hakudei Lift a moje Kaidei Smooth.

Podle popisu v nich nevidím moc rozdíl, všechny mají primárně odstraňovat mastnotu a čistit póry. Liší se spíš drobnýma odchylkama použitého bahna/prášku. Nakonec jsem vybrala Kaidei Smooth, protože mělo v popisu i zjemnění pleti.


Podle návodu se má kousek vymáčknout, namočit a rozmydlit v dlaních a následně na obličeji. Má se to dělat asi 2min. Na to trpělivost nemám a asi po minutě to vždycky vzdám. Nicméně i po té minutě cítím, že pokožka je hladší. Bohužel ten pocit vydrží jen chvilku.

Co mi hodně vadí, je tuhost téhle čistící pasty. Člověk se musí snažit aby jí vůbec vymáčknul a vyleze takový nevzhledný tuhý bobek, který se rozmydluje o poznání hůř než jakákoliv čistící pěna co jsem zatím měla.


Navíc ono s tím čištěním pleti to taky nebude tak horký, když jsem třeba dneska ráno viděla svoje póry, skoro jsem se lekla. Asi cokoliv co jsem zatím zkoušela čistí lépe, o odličování ani nemluvě. Je třeba hodně mydlit a hodně mnout pokud má člověk na obličeji makeup. Jo a klasicky to pálí v očích.

Za 250kč kolik to na ebay stojí, bych teda čekala větší zázrak. Na Sasa.com to seženete sice za 150kč, což už je přijatelnější, ale stejně jsem od toho čekala víc. Velikostně je to navíc trochu menší než jiné čistící pěny co jsem měla. Rosette Cleansing Paste obsahuje 120g čistícího.....hmm pekla asi ne, ale takového vzdáleného předpeklí. Kdyby to bylo evropské, tak se nedivím, ale od japonců jsem teda čekala víc.

1 komentář:

  1. Ja mela ruzovou variantu a ta mi prisla fajn, rozmydleni jsem resila tou penici sitkou a fungovalo to skvele, cca s polovinou toho, co mas na fotce, jsem vycistila cely oblicej. Zadne zazraky to nedelalo, ale plet byla vycistena dobre.

    OdpovědětVymazat