čtvrtek 20. listopadu 2014

Shiseido: Tsubaki Shining Shampoo....a kondicionér

Shiseido se prodává už i v čechách, skvělá zpráva žejo, jenže jen do té doby než si člověk uvědomí, že v Douglasu nebo internetových obchodech maj tak jednu milióntinu celýho Shiseido repertoáru a ještě je to spíš dekorativní a pečující kosmetika.

V Japonsku najdete Shiseido všude, dokonce i erární mejdlíčka v hotelu byli Shiseido. Možná by se to dalo přirovnat k Nivea nebo Dove u nás (i když ty v hotelech asi nenajdete). Prostě je to nejrozšířenější značka vyrábějící snad všechno okolo kosmetiky co si běžná žena může žádat. Cenově se to taky různí, najdete levné věci za pár korun, ale i drahé v řádu tisíců (ty najdete hlavně u nás protože šampón za pár korun vám sem nikdo vozit nebude, zákazník musí mít pocit luxusu).


Šampón a kondicionér se dělá se ve dvou velikostech 220ml, tu mám já, a pak 550ml s pumpičkovým dávkovačem. Bohužel už si nepamatuju cenu za kolik jsem ho kupovala, ale na internetech jsem dohledala, že se dá v Japonsku sehnat za 3-4$, v Malaisii to vychází lehce okolo 100kč. Bohužel ebay, amazon a těch pár dalších shopů co ho nabízí, už tak skvělou cenu nemají (15$ za obyč levný šampón je fakt ujetá cena, plus teda ještě poštovný), takže se vyplatí si ho leda zajet koupit osobně.

Samozřejmě by to nebyli japonci aby nemysleli na všechno, takže se dělá i doplňovací náplň v pytlíku a člověk nemusí znovu kupovat plastovou láhev, stačí jen ten pytlík. Ten už bych přes internet teda neobjednávala vůbec, protože je mi jasné v jakém stavu by přišel. Do sady patří ještě maska na vlasy, ale tu nemám.

Šampón i kondicionér jsou velmi příjemné, strašně krásně voní, jak jinak než napovídá název, tedy tsubaki čili česky kamélie. Docela jsem se trefila i s výběrem protože je určený pro vyživení a lesk vlasů, což ty moje cuchavý sušinky fakt potřebujou.

Opravdu mám po použití jemnější a lesklejší vlasy. Jen by to chtělo ještě i tu masku, konečky jsou prostě v háji a ani tohle s nima nijak extra nepohne. Koukala jsem na pár dalších recenzí a někomu to nedělalo úplně dobře na pokožku, s tím problém absolutně nepozoruji.

Kdyby byl lépe sehnatelný, stane se mým oblíbeným šampónem, bohužel není, takže mám smůlu a můžu s v Rossmannovi koupit leda nějaký Gliss Kur.

1 komentář:

  1. Mne ty doplnovaci pytlicky dorazily neposkozene, naopak maji vyhodu, ze se pri otresech omylm naotevrou - ale je fakt, ze pokud by je prodejce neposlal v krabici, asi bych se trochu bala propichnuti. Ale ty ceny jsou bohuzel hrozive, zvlast s postovnym, jelikoz sampon, kondicioner a maska maji dohromady pres kilo. :/

    OdpovědětVymazat