čtvrtek 27. listopadu 2014

Somang: Keratin Silk Protein Hair Aqua Essence

Zas jsem si jednou vzpoměla, že bych mohla zkusit regenerovat vlasy nějakým stříkacím sprejem. Takže jsem nelenila a objednala něco totálně neznámého, ale působícího sympaticky. S podobnýma sprejema jen od Gliss Kuru jsem už do styku přišla a připadalo mi, že vlastně nic nedělají, inu třeba tenhle bude jiný. Konec konců stál na testerkorea asi 60kč a to není zas tolik.


Balení vcelku odpovídá té ceně. Je toho 110ml a při pumpnutí se vyřítí oblak jemně vonícího obsahu. Opět je však kamenem úrazu požadovaný účinek. Nepřijde mi, že by to vlasy nějak vyživovalo nebo to s nima dělalo nějaké zázraky. Popravdě pokud sprej použijete na suché vlasy, jsou pak docela drsné a nepříjemné na omak. Lepších výsledků jsem dosahovala po nastříkání do mokrých vlasů, to člověk po uschnutí ani nepozná, že ve vlasech něco nastříkaného měl. Žádný lesk, vůně, zacelení konečků, hladkost, netřepení, necuchání, prostě cokoliv se nekoná.

Verdikt: Jsem v celku ráda, že náplň rychle ubývá a po dopotřebování si nový fakt pořizovat nebudu.

Máte nějaké regenerační tipy? Zkoušela jsem olivový i kokosový olej, masku z vajíček, medu, majonézy, všelijaké drogérkové masky, wonder masku a steně mám pocit že mi nejlíp funguje Macadamia nebo si na hlavě nechat půl hodinky kondicionér.

4 komentáře:

  1. Moje regeneracni tipy:
    1) Umyvat si vlasy lavovou zemi. Je to naprosta bomba a i moje 50 leta mamka rikala ze v zivote nic lepsiho nevyzkousela.
    2) Ajurvedske prasky amla a shikakai. Smichat s vodou a nechat pusobit dve hodiny. Vyhoda je, ze jsou levne.
    3) Jednou za cas si udelat vyluh z nejakych bylinek (kopriva, preslicka, tuzebnik, hermanek, salvej, apod.) vmasirovat si ho do vlasu a nechat pusobit pres noc. Kvalita vlasu se hodne odviji od kvality pokozky vlasu.
    4) Regenerace bezbarvou hennou. To ale neni vhodny pro blondaty vlasy.
    5) Macademia je vskutku nejlepsi maska. S tim souhlasim :-) (bohuzel si na ni vlasy ale po case zvyknou)
    6) Vedle olivoveho a kokosoveho oleje muzes zkusit i jojobovy.
    7) Maska od Alverde s merunkou a citronem.

    To je tak vsechno co me napada. Vsechny drogerkovy gliss kury, syossy, nivey a podobny znacky jsou podle me totalne na nic. Jo a tyhle keratinovy pripravky jsou na evropsky vlasy taky k nicemu. S vlasama to je tezky :-D Snad jsem trosku pomohla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. wow díkes za rady, nejsem sice nijak přírodní dívka a při těch podivných indických nebo jakých názvech se mi skoro ježí chlupy, ale stejně na to mrknu

      Vymazat
  2. Já mám nejradši masku od Beyond právě s makadamovými ořechy :) V lednu plánuju zkusit i další věci, co mají na vlasy, včetně těch sprejů...

    OdpovědětVymazat
  3. Ja odporucam vyrobky od Macadamia Hair, su sice trochu drahsie ale aspon to nie je hadzanie penazi do kosa :)

    Posledne dni giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat