úterý 18. listopadu 2014

The Face Shop: Hold Me Hand - Fennec Fox

Konečně zas něco z čeho můžu mít radost. Je to sice jen krém na ruce, ale jakej! S naprosto úžasným fenkem a vůní manga. Variant je samozřejmě víc, seženete ještě krém s pandou červenou a vůní avokáda a krém s ocelotem který by měl vonět po kakových bobech.


Balení je samozřejmě naprosto neodolatelné a člověk lituje, že nemá nějakou poličku kam by tyhle obaly vystavoval. Tak jsem krabičku zneužila alespoň na pár manželových šperků, což jsou z větší části pěkně velké kloubní prsteny a vejdou se tam akorát.


Krém strašně krásně voní. Mango jsem měla zatím jednou v životě a moc mi nechutnalo, ale jeho vůni miluju. Jinak konzistence, roztírání i vsakování je naprosto bez problémů. Jedinné co mi malilinko vadí, je takový tenký silikonový film, který to na rukou zanechává. Vím že někomu to je i celkem příjemné, mě bohužel ne.


Upřímně vám řeknu, že tenhle krém jsem si pořídila hlavně kvůli balení a i kdyby byl sebehnusnější a nepoužitelný, stejně si pořídím ještě toho ocelota. Naštěstí se s ním maže dobře, takže nezbývá než se těšit, že jednoho krásného dne bude doma i ocelot.

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež beriem ocelota a kakaové bôby.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Na konci jsem se musela smát, zrovna si tak mumlám pro sebe, že ty silikony... No, neva... Pořídím si to už kvůli tomu balení... A pak čtu, konec článku o ocelotovi :D vidím, že jsme na tom stejně :)

    OdpovědětVymazat