úterý 25. listopadu 2014

Vánoční kolekce The Face Shop: Share Happiness and Love with friends

Konečně to vypadá že se i v korejském kosmetickém průmyslu dozvěděli něco o blížících se vánocích. Etude House jsme probrali minule a teď si dáme The Face Shop. Info se mi shánělo snad ještě o kus hůř než u Etude House a dohledat některé obrázky se mi povedlo částečně na nějakém facebookovém profilu a jsou bohužel s trapným vodoznakem, holt to budete muset přežít.



Ofiko obrázky samozřejmě často hlásají slevy nebo nějaký dárek k nákupu. Tak na to my evropanky můžeme zapomenout rovnou a nezbývá nám než dělat smutný oči na monitory.

Některé věci z kolekce mi přijdou mnohem méně vánoční než jiné. Přijde mi že je dali jen do krabičky s hezkým obalem a ani se nesnažili cokoliv pozměnit.


Třeba tenhle Cushion s náplní zabalený v evidentně vánočním obale by si zasloužil být taky trochu dozdobený. Zajímavé je, že ačkoliv obal se tváří, že patří k celé Share Happiness and Love with friends kolekci, na předchozích obrázcích ho raděj vybalený nevidíme. Asi se fakt stydí že neudělali víc vánoční design i tomu Cushionu.


Dobrá u téhle fotky se dá říct, že lahvičky se tváří decentně vánočně. Můžou za to děkovat třpytivým víčkům, ale toho zelenýho věnce jsem si všimla až na bližší pohled. Pořád to však pokulhává za hlavníma trhákama.


Pěna na mytí obličeje, odličovač očí a nějaké ty bonusy v podobě masek. Proč ne. Docela se mi ta pěna líbí a plátýnkových masek není nikdy dost. Jen škoda že ty masky nějak nedozdobily když už si dali práci s ostatníma věcma.


Bubble Bath Set jsou čtyři mýdla/sprchové gely do koupele ve tvaru ozdob na stromek o obsahu 60ml. Vůně jsou následující:

Gold - Powdery musk fragrance
Green - Fresh fruity fragrance
Red - Lovely fruity fragrance
Violin - Floral fragrance


Podělit se o lásku můžete i s těmahle dvěma kráskama. To červené je mýdlo/pěna s bambuckým máslem a zelená lahvička obsahuje tělový olej jak jinak než zase s bambuckým máslem. Velikost každé je 200ml.


Další koule na stromek obsahují mýdlo na ruce v červené kouli a v zelené je to pak emulze na ruce aby jste si je hned po umytí mohli nakrémovat a měli je pořád hezké. Oboje samozřejmě s bambuckým máslem, obsah každé koule 240ml.


A nakonec, jako vždy, nesmí chybět nějaké to mazání na ruce. Prý to jsou másla na ruce, osobně čekám spíš krém než máslo a beru to jen jako nadnesený název, ale třeba The Face Shop překvapí. Každé má obsah 30ml a vůně jsou následující:

Holiday Angel - Soft Floral fragrance
One love - Lovely Fruity fragrance
Sweetheart - Romantic Floral fragrance

Co se týče cen za jednotlivé věci, bude asi záležet na tom od koho budete objednávat. Na oficiálních stránkách nejdou pod 12 900won, což chtěj za ty krémy, zbytek je ještě o pár tisícovek dražší.

Líbí se vám kolekce? Budete něco pořizovat? Máte dotazy? Do toho, ptejte se a piště v komentářích, děsně se nudim a chci si s vámi povídat :)

3 komentáře:

  1. Tak leda jestli půjdou do povánočního výprodeje... (jakože dřív v Soulu nebudu). Ten set mýdla na ruce a krému se mi líbí asi nejvíc, především předpokládám, že to půjde doplňovat, až dojdou. Jinak je fakt, že ten design je trochu nedotažený, dělat fungl nový obal by se nevyplatilo, ale i jen s grafikou by se dalo udělat víc. Vánoční balení masek jsem snad nikdy neviděla, ale už si živě představuju tvar perníčků, stromečků, hvězd, sněhuláků... Kdyby Gerald nechtěl tak tvrdohlavě žít v Evropě, už posílám životopisy na pozici technika obalů. =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi nedělej, jsem si ty obaly taky začla představovat. Nejvíc ty perníčky a cukroví, trochu se mi zbíhají sliny.
      Tak to máš vždycky, člověk má pocit, že jinde je to lepší a chce žít tam. Ale tak stejně budete muset jezdit navštěvovat rodinu a tak se do koreji dostaneš asi docela často i když tam nebudeš bydlet....teda jestli tam má rodinu. Taky bys mohla udělat článek jak jste se seznámili a takový ty věci okolo jako jak tě bere rodina...

      Vymazat
    2. Po Skypeu dobře (ono obecně na Filipínách nejsou mixované páry nijak divné, a pokud člověk požaduje obecné rodičovské představy jako známky ve škole, povolání rodičů, perspektivnost a reprezentativní vzhled a chování XD). Minulý rok jsem na blogu jeden článek o seznámení psala :) Jinak prý teda lety z Filipín do ostatních asijských zemí včetně Koreje nejsou nijak levné :/ Ale pořád to je lepší než létat odsud, to jo =D

      Vymazat