pátek 22. května 2015

Lioele: Dollish Veil Vita BB

Nebudete tomu věřit, ale tohle je asi nejlepší BB cream co jsem kdy měla. Tedy až na to, že se chová spíš jako CC. Po vypoužívání téměř celého balení fakt chápu proč jsou Lioele BB tak oblíbené (nebo aspoň já mám ten pocit protože na ně často narážím v článcích) a reálně uvažuji, že si pořídím další balení nebo zkusím i jiné BB/CC od Lioele.


Jako první rozhodně musím zmínit balení. Je prostě cute a navíc má pumpičku, což je praktické a dobře se to dávkuje. Samozřejmě, že jen kvůli balení by si to asi lidi nekupovali a tak zmíním rovnou i nějakou tu vlastnost abych vás nenapínala. Dělá mi takovou zvláštně hezkou pleť (já vím popis jak sviň).

Mám odstín 01 Gorgeous Purple, který by měl trochu rozzářit pleť a sjednotit její tón. Ještě se vyrábí v zelené variantě pro ty kdo potřebují potlačit nějaká ta zarudlá místečka. Což bych viděla trochu jako problém, protože minimálně ta moje varianta moc nekryje.



Já prostě nevím jak to popsat. Dělá mi takovou pleť která vypadá jako moje, ale hezčí. Napoprvé jsem se vyděsila protože z balení vypumpnete něco hodně světlého až bílého s lehounkým levandulovým odstínem a miniaturníma světle fialovýma ďubkama. Měla jsem pocit, že tohle je i na mě děsně bílé. Naštěstí hned po nanesení na kůži se barva změní na přijatelný odstín. Když si po rozetření sáhnu na tvář, mám pocit, že je trochu hladší.


Co rozhodně musím zmínit, je úžasná parfemace. Jemná, decentní, nevtíravá a hrozně návyková. Pokud tenhle produkt zkusíte, tak si jí taky zamilujete. Jsem děsně zvědavá, jestli tak pěkně voní i jiné produkty od Lioele. Mám zatím zkušenost jen s tímhle a jejich magic rtěnkama co mění barvu a ty taky skvěle voní.

Na samotné lahvičce píší, že produkt může sloužit jako BB, Vitamin Care, Make-up base, čemuž díky jeho lehkosti a příjemnosti fakt věřím. V lahvičce se nachází 30ml BB creamu což při ebay ceně cca 350kč je trochu dražší než jiné BB, ale fakt to za ty prachy stojí (jako jo, od 310kč seženete 50ml Lioele Beyond, jen u toho nevím zatím jaký je). Lehká struktura BB creamu se SPF 25, se hodí spíš na jaro/podzim případně nějaké zatažené letní dny. Asi bych to úplně nedoporučila lidem se sušší pletí, nevím jestli by díky malé hutnosti BB neměli pak problém s mapama a celkovou suchostí obličeje. My mastný si to klidně můžem dopřát, protože lesknout se budem ať na sobě máme cokoliv.

7 komentářů:

  1. Fňuk, a já jsem zrovna ten zmíněný vlastník suché pleti :(

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já měla doma vzoreček Lioele beyond the solution bb cream a byl naprosto úžasný! Pleť nevypadala jako maska, byla hladší (furt jsem si na ni musela šmatlat :D), nemusela jsem potom použít ani pudr a připadala jsem si jako ta korejka v těch reklamách. První jsem se bála odstínu, protože je vlastně jenom jeden ale zbytečně, naprosto skvěle mi padl! Pupínky nějak extra nezakryje ale stačí dát trochu korektoru a je to super. Mám už naplánované, že si ho koupím ale až potom, co spotřebuji tu moji zásobu make-upů které mám. A věřím, že tenhle bude podobně dobrý.

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, jestli mi zbude nějaká skulina v kufru... *____*

    OdpovědětVymazat
  4. BTW, koukala jsem na web, a normálně se prodává za 30 000 KRW skoro 700 Kč) http://lioele.com/shop/item.php?it_id=1418949417 Tak nevím, jestli je na něj na eBay taková sleva, nebo jak se to stalo O____O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo fakt? Jako je možný že se něco děje. Třeba Magic rtěnky jsou taky poslední dobou nějaký drahý.

      Vymazat
  5. Po Tvé recenzi jsem neodolala a tento bb si také objednala, z opatrnosti ale jen vzorečky.. Přišly minulý týden a po vypatlání dvou vzorečků jsem si dnes objednala balení celé.. Je totiž naprosto úžasný! Lepší bb cream jsem ještě neměla. Mám doma i Beyond the solution, ale nevím proč, hrozně se po něm lesknu.. I přes použití báze a zapudrování to není ono, protože pak toho mám na sobě tolik, že už to není vůbec přirozené.. To u Dollish se mi toto vůbec neděje..

    Jinak musím Ti pochválit blog, čtu občas i jiné, ale Tvůj je můj neoblíbenější, jsem ráda, že existují i další blázni do korejské apod. kosmetiky jako jsem já :-D

    PS: nezkoušela jsi už metodu čištění pleti (odstranění černých teček) pomocí čistícího oleje v odkaze dole? Dneska jsem si olej objednala a už se na to moc těším! :-)

    http://www.snowwhiteandtheasianpear.com/2013/01/weekly-review-holika-holika-soda-pore.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju za takovou skvělou pochvalu. Jsem fakt ráda, že díky mě někdo našel produkt co mu sedí.
      Tenhle konkrétní nebo jiný čistící olej, který by měl být spešl na póry jsem nezkoušela. Vlastně od doby co aplikuju kombinované čištění odličovacím olejem, pěnou a micelárkou, mám fakt čistou pleť. Sem tam si udělám vytrhávací masku na špinavé póry, ale nic to nevytáhne protože tam prostě nic není.

      Vymazat