úterý 26. května 2015

Nature Republic: Snail Solution Mask Sheet

Druhá maska od Vity. Strašně jsem se těšila až jí vyzkouším, ale zároveň se bála, protože šnečí věci mé pokožce moc nesvědčí. Naštěstí mě maska dokázala přesvědčit, že tak špatné to s mojí pletí přeci jen není.

První rozdělání přineslo poznání, že maska je kurevsky mokrá. Hned jak jsem si osušila prsty, zaregistrovala jsem příjemnou vůni. Bohužel jí nedokážu k ničemu přirovnat. Prostě to voní hezky i pro můj vybíravý nosík.


Použití masky je stejné jako vždycky. Nanést plátýnko na čistou pleť, nechat ho tam 10-15min, sundat masku, vmasírovat zbytky emulze do obličeje. Musím přiznat, že i tahle maska mi celkem pěkně sedla na obličej (stejně jako minulá od Vity, s tím se fakt trefila). Sice nos by mohl být malilinko delší, ale jinak jí vážně nemám co vytknout.

Po sundání masky, jsem byla hrozně mile překvapená. Takhle krásnou a zářivou pleť jsem neměla ani po oblíbených Baviphat maskách. Vlastně jsem hned začala koukat na ebay za kolik se ten zázrak dá koupit. Mají tam třeba tři kousky za 89Kč, což je dost dobrá cena. Vzhledem k tomu, že ani další den se mi na pleti neudělalo nic co by naznačovalo jak moc nesnáší šnečí sliz, tohle bude fakticky favorit pro letošní rok.

Takže tolik k masce, Doufám, že dnešní krátká recenze byla přínosná i pro vás a tohle super plátýnko si taky pořídíte. A pokud máte tip na nějakou ještě lepší masku, tak směle pište do komentářů protože masek není nikdy dost.

4 komentáře:

  1. Taky mám pár celkem kladných zkušeností s tímhle typem masek (bodyshop apod.), ale nikdy mi to na obličeji žádný velký zázrak nevytvořilo. Delší dobu používám jenom Cattier se zeleným jílem, kterou jsem si opravdu oblíbila a brousím si drápky na růžovou variantu. na tu jsem zatím slyšela také jen samé kladné ohlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ji mám taky ráda, letos je dávají ve velkém zdarmo k nákupům, takže jsem jich zvládla nasyslit asi 8 (zbylé, co jsem nevypotřebovala, tedy přestanu používat a pokusím se je dovézt do Prahy a poslat =D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš to děkuju, že na mě tak myslíš. Poslední dobou mám čím dál tím větší pocit, že bych potřebovala zázrak a ne masku, abych vypadala nějak slušně. V práci toho je pořád dost a asi se i zbytečně moc nervuju.

      Vymazat
  3. Ano ano! Zrovna tuhle masku jsem dostala k nákupu na testerkorea a nestačila jsem se divit! Je sice mokřejší ale je naprosto skvělá. Pleť jsem měla čistější a hlavně hydratovanou. Kdybych si ji koupila v budoucnu tak bych to udělala asi tak, že bych tu "přebytečnou vodu" vyždímala do kelímku a potom (třeba za pár dní nebo to může zkusit i někdo jinší) ji znova nanesla i bez té masky.

    OdpovědětVymazat