čtvrtek 14. května 2015

Nivea: regenerační noční krém - normální až smíšená pleť

Jednou si to tak šinu po drogérii a najednou mi padne očičko na stojan s Nivea krémy v akci. Tu se ve mě probudila má stará láska k téhle značce, zatlačila jsem nostalgickou slzu a jeden krém si vybrala. Byl v akci za 100kč a to fakt není nic nad čím by člověk musel dlouho přemýšlet. Zvlášť když mu zrovna došel noční krém.


Obal je jednoduchý a nijak extra poutavý. Nejvíc vidět je klasické Nivea logo a vodní vlnka naznačující neuvěřitelnou hydrataci. Neurazí ani nenadchne, prostě taková klasika. Kelímek s krémem je pak skleněný a dost těžký, což sice působí solidně, ale pokud máte mastné ruce, tak to docela klouže.
Naprosto super bylo první rozdělání krému a nasátí typické vůně. Jsem člověk kterého dokáže vůně přenést světelné roky v čase a prostoru, takže se mi před očima odvinul malý film na téma "Já a Nivea". Proběhlo další zatlačování slz a šlo se mazat.


Přes zimní období mi krém na noc vyhovuje a líbí se mi jeho struktura, jakmile se oteplí stačilo by mi možná i něco lehčího. Krém není tak hutný jako klasická Nivea a skvěle se roztírá a vsakuje. Mám jen problém s tím, že mi krém trochu ucpává póry. Nedělají žádnou neplechu, nepodebírají se nebo tak něco, ale pozoruji okolo nosu, kde je mám vážně rozšířené, že krém je vždycky vyplní a pak se to blbě dostává ven. Zajímavé je, že na zbytku obličeje se to neděje, jen okolo nosu. Jinak bych tuhle Niveu s radostí používala pořád.

Obsah balení je 50ml, takže by se dalo říct, že za málo peněz dostanete hodně muziky. Zvlášť pokud si potrpíte na nesilikonové noční krémy (myšleno pocitem z textury). Dá se v podstatě říct, že krém odvede svojí práci bez zbytečných parádiček. Promokecy říkají toto:

  • K tomu, aby byla normální až smíšená pleť po celý den svěží a vláčná, potřebuje intenzivní hydrataci a ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy. V noci navíc potřebuje podpořit vlastní regenerační proces. Ráno bude opět svěží a pružná.
    NIVEA Regenerační noční krém díky složení s vitamínem E, aktivní látkou HYDRA IQ a provitamínem B5 během noci zajišťuje přirozenou rovnováhu hydratace normální a smíšené pleti.

    JAK FUNGUJE

    • Poskytuje intenzivní hydrataci.
    • Pečující složení s provitamínem B5 podporuje přirozenou regeneraci pleti během noci.
    • Vitamín E dodá pleti svěží a odpočatý vzhled po probuzení.
    VÝSLEDEK:
    Pleť je ráno intenzivně hydratovaná a regenerovaná, je svěží a pružná.
Mimochodem kdyby někoho napadlo se ptát proč jsem si pořídila krém pro normální až smíšenou pleť, tak je to pro to, že něco s nápisem "ultramastná pleť" jsem nenašla. Navíc mi při náhodném testu pleti na který jsem narazila nedávno v DM, paní z Nivea stánku určila, že moje pleť je místy suchá (i když nevím na kterých místech, spíš to měli rozbité) a potřebuje hydrataci(tomu bych i věřila, v poslední době nějak víc saje cokoliv co na ní dám).

Pokud tedy milé dámy patříte k těm, které mají hluboko do kapsy nebo se vám prostě nechce utrácet za nějaké drahé krémy, klidně si tuhle Niveu pořiďte. A až jednou budete velké a bohaté, můžete přesedlat na různé Clinique, Estee Lauder, Vichy, Nuxe a podobné věci za které dáte víc než stovku a taky odvedou svojí práci.

4 komentáře:

  1. Taky mám pleť typu "pánev na hranolky plná oleje" a i u tak mastné pleti se doporučuje důsledná hydratace. Akorát jsem si nevšimla, že by to nějak fungovalo:D

    Mimochodem, mě nejvíce překvapil krém z Lidlu, měli ho ve stojánku, kolagen, elastin, cena do stovky... Tak si říkám, že ho zkusím. Když jsem do něj dloubla, tak si říkám, kurnik, je nějaký hutný. To, že je na krabičce napsáno mastný, jsem si všimla až po aplikaci. Celou noc jsem se budila hrůzou, jak budu druhý den ráno osypaná a kupodivu se nic takového nekonalo. Tak jsem ho používala dál a po třech týdnech mi kosmetička na čištění pleti pochválila, že mám nějaké trošku lepší póry (které mám za normálních okolností jako krátery na Měsíci). Sice po použití nemám pleť hladkou jako dětskou prdýlku a můj obličej pořád vypadá tak nějak stejně, žádný kolagenový a elastinový zázrak se nekoná, ale zjevně to něco dělá:D
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli to byla značka Cien, tak kupodivu na tu slyším chválu častěji. To je podle mě hodně co říct, když řetězec jako Lidl má slušnou kosmetiku.

      Vymazat
    2. Nene, nějaká Soraya - občas mívají papírové stojánky s touhle kosmetikou. Chtěla jsem si původně koupit i micelárku, ale ta byla vyprodaná hned první den. A nedávno jsem si pořídila z Lidlu nějaké tělové peelingy a mazadla, taky z papírového stojanu. A oboje je to moc příjemné, hezky to voní a i to asi cosi opravdu dělá - teda ty, jak je nich napsané zpevňující:)
      Katka

      Vymazat
  2. To zní dobře, já si v Irsku z nouze koupila tu úplně obyčejnou Niveu a bylo to dost utrpení, ale tahle se tváří výrazně líp. :)

    OdpovědětVymazat