úterý 2. června 2015

Naris Up: Frogtime Hand & Nail Cream

Kdysi dávno jsem vůbec neměla potřebu si mazat ruce. Jenže jak člověk stárne, začne mnohem víc dělat takový ty činnosti, které mu vysušují kůži na rukou. Ano mluvím o mytí nádobí, úklidu a dalším dlouhodobém styku s vodou a chemikáliemi. Když se k tomu přidá né úplně vhodné počasí nebo sem tam lakování nehtů, stane se krém prostě nutností.


Tenhle jsem si vybrala, protože se mi líbil obal. Jak jinak. Je tam hezká žabička, které se třpytí prstíky jak je má pěkné a zdravé. Prostě věc kterou nejde nechat v regále. Bohužel mimo Asii to asi neseženete. Dokonce ani na ebay jsem ho neviděla. Teda mají tam Frogtime jiné věci a možná, že občas se tam mihne i krém, ale cenově se to pohybuje nad 200kč a za to si snad můžu koupit nějaký krém i v Sephoře :).

V tubě je 80g a vydrží opravdu dlouho. Vždycky stačí vymáčknout fakt trošku. Navíc se krém hned vstřebá a nezanechá žádnej hnus nebo silikonový sliz. Složení žabíkového krému jsem nenašla (na něm je to japonsky a to nerozluštím), ale má brášku a ten má ve složení jojobový olej a bambucké máslo, hádám, že tady to bude podobné.

Co o něm tak říct dál....je příjemný, ale není výjimečný. Nemám po něm nějak extra super pocit ani zdravější prsty, nehty nebo cokoliv dalšího. Je to prostě obyčejný krém v hezkém balení.

To je konec dnešní naprosto zbytečné a nepřínosné recenze v které jsem vlastně neprozradila nic co by se nedalo napsat o jakémkoliv krému. Dokonce i ta fotka mohla být hezčí. Jsem houby blogerína, ale snad mě máte rádi i tak.

3 komentáře:

  1. Ta žába je skvělá =D. Je z Daiso nebo z normální drogerie?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z nějaké náhodné drogerie. Pamatuju si že to mělo pět pater a bylo to dost vybraný a zaprášený. Možná to bylo v Kyotu, ale mohla to být i Osaka.

      Vymazat
  2. Hezké balení krému. Dřív jsem si taky ruce nemazala, ale je to jak píšeš. Postupem času si kůže žádá víc. Používám krém od Alverde je to ok.

    OdpovědětVymazat