středa 14. srpna 2013

Co nového ve světě aneb Etude House vrací úder

Nedávno jsem psala o tom, že Skin79 uvede dva nové BB creamy. Etude House se patrně rozhodl to nenechat jen tak a chystá se vydat něco co by měl podle nich být malý zázrak. Mrkněte na tohle video nebo pár následujících obrázků.

Etude House: Precious Mineral Any Cushion Foundation nebo Pearl Any Cushion.
Vypadá to že v některých zemích bude mít jiné jméno a vzhled. Proč to se mě fakt neptejte. Někde bude prostě růžový a někde bílý.
Co se týče odstínů tak někde budou jen dva a někde tři (ano je to trochu schizofrení). Taky je to vlastně 6v1. Kryje, má SPF50 takže se neopálíte, zabraňuje maštění kůže takže se nebudete lesknout, hydratuje, bělí a chladí.
Z videa a obrázků jste už asi pochopili, že je to nějaká otvíratelná krabička se zrcátkem ve víčku a nacucanou houbičkou ve spodní části. Prostě na to tapnete jinou houbičkou, která se po přitlačení nacucne a nanesete na obličej. Princip zajímavý, ale popravdě se bojím jak dlouho ta legrace vydrží. Na kpoptownu ji nabízejí za pomalu 30$ což není málo.





Etude House: Milky You
Mléčné já bude další řada produktů s kterou bude hned veselejší se starat o pleť. Pravděpodobně je to určeno především pro suchou pokožku.

Etude House: Milky You - Baby Milk Water

Etude House: Milky You - One Step Cleansing Foam

Etude House: Milky You - Cleansing Milk

Rose Collection
Na přelomu podzimu a zimy by se měli na trh dostavit i nové lesky na rty nebo barevné tint vodičky nebo rtěnky. Mé korea-google-fu v tomhle případě dost selhává. Bude to tmavě rudé, víc rudé a totálně rudé, to je tak všechno co vím.

Konec Etude House novinek a vrhnem se na další.

Sanrio vydává žvýkačky s postavičkama. So cute!!!!



Peripera představila nové tělové balzámy. Proč si líčit jen obličej, když můžete napatlat celé tělo. Jako vždycky je na krabičce nějaká hezká slečna. Peripera prostě umí.
Mě se asi víc líbí slečna na zelené krabičce (připomíná mi Hyunu - jo to je ta zpěvačka co hrála i v Gangnam stylu, pokud chcete nějaký hezký klip jen od ní tak tady je), ale barevně mi vyhovuje obsah krabičky fialové. Takže mám dilema. Ach jo jsem strašně vybíravá a cítím se provinile.

Peripera I'm Hot Body Balm 001 Bagel Pink

Peripera I'm Hot Body Balm 002 Glamour Gold

A nakonec malá hádanka, copak mi to včera přišlo?







4 komentáře:

  1. Tedy, ten BB od Etude House... SPF50+, to už je tedy něco! O.o Akorát se musím přiznat, že tomu balení vůbec nerozumím, nedovedu si to moc představit. No, jsem zvědavá na nějaké reviews, až se to dostane do prodeje.

    Co se hádanky týče, tipovala bych to taky na něco od Etude House ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hádáš správně. Pamatuješ si jak jsem se zmiňovala o těch cupcake mýdlech? Tak jsem je našla za příznivější cenu než 11$ za kus. Velké YEEEEEY!

      Vymazat
    2. Jup, pamatuju, vlastně jsem uvažovala, zda to nejsou ony! :D Takže opravdu tři? Wow, gratuluju! :D

      Vymazat
    3. Je jich vlastně pět, ale zas jsem to nepřeháněla a vzala jen ty co se mi barevně líbí. Hloupé je, že zdobení na ně neměli a musela jsem ho brát jinde

      Vymazat