pondělí 19. srpna 2013

Missha: Creamy Latte Cleansing Foam

Když jsem pořizovala Missha: Creamy Latte Cleansing Foam tak jsem se nemohla rozhodnout, která bude lepší. Nakonec jsem objednala jak Strawberry tak Chocolate. A i po tom co je už nějakou dobu používám, se pořád nemůžu rozhodnout která z nich je lepší.


Balení je super a má všechno co má mít. Vždycky jsem obdivovala když někdo dokázal udělat bílý a jednoduchý design, který byl zároveň bohatý na detaily, ale ne přeplácaný. Původně byly tuby ještě zafóliované, ale to šlo rychle dolu, protože jsem se těšila až je vyzkouším.

Jako první jsme doma testovali jahůdkovou (to množné číslo je schválně, přidal se i manžel). Ta si nás okamžitě získala. Voní neuvěřitelně sladce a jahodově a raději než na obličej, by jsme si jí namazali na palačinky. Po vymáčknutí z tuby je světle růžová. Myslím, že jí budu muset objednávat do konce života.

Čokoládovou už jsem testovala sama. Protože pro někoho je prostě po prvním použití jahůdková ta jediná na světě. Po vymáčknutí z tuby je taková světle bronzově hnědá a voní jak jinak než čokoládově. Miluju čokoládu!!!

jahodová a čokoládová

No a pak už se to jen rozmaže po obličeji, takže to zbělá a trochu napění. Hezky se to vmasíruje a pak opláchne.

Musím hodně pochválit konzistenci, člověk si vymáčkne přesně tolik kolik potřebuje. Trochu nevýhoda je, že na zadní straně je návod jen korejsky, ale tak od čeho máme internet. Balení je vážně velké a věřím že vydrží docela dlouho, přece jen má 172ml. Někde jsem taky narazila na tohle dělení:

Strawberry latte - For normal skin.
Chocolate latte - For dry skin.
Green tea latte - For oily skin.

Co je na tom pravdy nevím. Mám pocit, že Strawberry i Chocolate na mě fungují stejně. Obě jsou při nanášení víc než příjemné a po opláchnutí mám chvíli pocit suché pleti, který do pár minut odezní a zůstanou mi příjemně hladké tváře. Jak moc je to cleansing bohužel posoudit nemůžu, protože momentálně mám nechutně čistou pleť od Etude House: Happy Essential Foam.

Tímto tedy uděluji řád svatého Kapibarasana oběma Creamy Latte Cleansing Foam. A blahoslavena budiž sladká vůně jahod.

5 komentářů:

  1. Á,jahoda, čokoláda... já bych si to tak chtěla oňufat! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až pojedeš někdy do Prahy, tak dej vědět. A když si s sebou vezmeš i nějakou minikrabičku tak ti do ní trochu věnuji.

      Vymazat
    2. Ty jsi poklad :) Ale myslím, že se prostě nechám zlákat a koupím si to xD *koukla na cenu*
      Myslím, že asi hned teď xD

      Vymazat
  2. máš úžasný blog! :)) hned dávám sledovat :) pokud chceš, můžeš mrknout na můj blog a sledovat ho taky, když se ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. ,,Nechutně čistou pleť" Okay, to musím zkusit :D

    OdpovědětVymazat