středa 7. srpna 2013

Nature Republic: Aloe Vera Gel

Popravdě tahle recenze nebude čistě o Aloe Vera gelu od Nature Republic. Při hledání jsem totiž zjistila, že několik firem vyrábí téměř totožný výrobek a hrozně mě pobavilo, že v podstatě nemění ani vzhled krabičky. Takže se o tu legraci hodlám podělit.

Jako jo, co na tom chcete vymejšlet? Bude to zelený protože je to aloe. Nahoře musí být velký obrázek nakrájené a šťavnatě vypadající aloe, ideálně když bude sliznout a odkapávat, aby vypadala ještě šťavnatěji. Samozřejmě, že tohle samotné nestačí, zákazník by nemusel poznat o co jde, takže tam ještě bude velký nápis ALOE a nějaká procenta jak moc je to hydratační. A ty musej být fakt velký. No a pak už tam jenom někam frknem jméno firmy. Srsly marketingové oddělení musí uvažovat zrovna takhle?

Nature Republic

Od The Face Shop má 3% aloe navíc

Skin79

Já osobně mám právě ten od Nature Republic jen z toho důvodu, že jsem ho sehnala levně. A nemůžu si na něj stěžovat. Hrozně se mi líbí detaily na kelímku. Víčko není čistě hladké, ale má vystouplé a lesklé části (aby bylo sakra jasný že je to šťavnatá aloe). Po rozdělání víčka je tam krytka, aby gel než si ho donesete domů nezapatlal víčko a vypadal hezky, pak už je to váš problém.

Taky fakt hezky voní. No asi jako Aloe. Je to trochu nezvyk mazat se gelem, ale když se přes to přenesete, zjistíte, že je to příjemné. Ze začátku, než se vsákne, má člověk trochu ulepený pocit. Ten tak do 5ti minut úplně zmizí a zůstane jen hezky hladká pokožka.


No a co všechno si s ním můžete......namazat nám prozradí další obrázek.


Ještě taky příjemně zchlazuje i když jen na chvilku. Skvěle funguje i místo balzámu na rty. Jen si je pak nesmí člověk olizovat než se vsákne, jo hádáte správně, chutná hnusně.
A s tím bodem na obrázku kde si ho slečna patlá do vlasů bych si tak moc nefandila, mě to nic nedělá.

Na stupnici použitelnosti uděluji 10 dortíků z 10ti. Na stupnici roztomilosti bohužel Aloe Vera Gel značně pokulhává nebo je rovnou na vozejčku. No nic, stejně si ho nechám. Přesvědčil mě vlastnostma.

4 komentáře:

  1. (Občas mi přijde, že na cokoliv se na eBay důkladněji podívám, o tom napíšeš článek - úžasné :D)
    Jak se tak koukám na ten obrázek, není náhodou Aloe gel i proti smrti? Svým použitím na celý povrch těla i vlasy a rty mi docela připomíná kokosový olej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo proti smrti určitě bude, jinak si neumím vysvětlit proč by asijské ženy od 60ti do 150ti let vypadali pořád stejně

      Vymazat
  2. Ahoj, prosim te, napis kde jsi ho koupila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mrkni na ebay, roseroseshop, testerkorea nebo jolse a uvidíš kde ho mají nejlevněji.

      Vymazat