úterý 20. srpna 2013

Opravdu velký balík

Nedávno dorazil pořádný balík na který jsem se těšila jak malá. Byli v něm hlavně cupcake mýdla od Etude House z kolekce Sweet Bubble Play. Včera k němu dorazil i zbytek. Minibalíček se zdobením na ty mýdla. Prostě to nemohli mít na tom samém eshopu, ale musela jsem to brát odjinud. No a když už je to teď kompletní, tak tu mám pro vás obrázek aby jste se měli na co těšit.


Zas se netěšte moc, protože se mi tu toho sešlo hodně a potrvá než se k takovéhle hromadě prokoušu. Pokud by někdo měl zájem o ty cupcake mýdla, dají se objednat na Testerkorea a zdobení je z Kpoptown. Poštovné je na váhu a věřte mi, pokud se tam podíváte a začnete si procházet co mají, budete plakat. Velmi hořce plakat.

Co mě čeká a nemine, tedy co je na fotce a na co se můžu já i vy těšit. Nějaké ty pleťové masky (jo to jsou ty roztomilý hráškověci v popředí a vykukující fenek v pozadí. Netuším jestli budu vůbec mít to srdce něco tak roztomilého roztrhnout.
Dál samozřejmě Etude House: Sweet Bubble Play cupcake mýdla se zdobením. Mám jen tři druhy i když se jich dělá pět. Ty ostatní mě prostě tolik nelákali.
Konečně jsem se dostala k tomu si koupit nový BB cream. Do teď jsem měla cestovní menší verze Skin79 Super Plus Hot Pink a tenhle je velký (má celých 40g). Byla na něj zrovna akce a vyšel na cca 170Kč, takže proč ne.
Stojací zrcadlo s kočičíma ouškama. Žádné stojací zrcadlo nemám a maluju se s malým. S tímhle to bude větší legrace.
No a nakonec prodejce překvapil hromadou vzorků a dvěma podezřelýma krabičkama od Skin Food. U těch jsem musela chvilku přemýšlet a pátrat co to jako je. Uvnitř krabiček jsou podivné malé vatové tampónky. Na odličování moc malé. Po chvíli jsem zjistila, že jsou určeny na odličování nehtů.

2 komentáře:

  1. Ó, gratuluju, k tak úžasnému balíčku!
    Všechno je to hrozně roztomilé~ Ale vatové tampóny na odličování nehtů? Facepalm :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podezřívám je, že se jim prostě nechtělo plýtvat na docpání krabice polystyrenem tak tam dali tohle :D

      Vymazat