sobota 17. srpna 2013

Teplé novinky...to jakože Hot News...no i když tak teplé zas nejsou

Tenhle týden už jsem jednou házela co nového, ale tak nějak se toho sešlo i na druhou várku. A jelikož hned první novinku mají v našem českém Rossmanu, tak si zaslouží aby se o ní psalo jako o první. No i když pokud je tu někdo kdo chodí do českých drogérií častěji než já (což asi všichni), tak už to asi ví. Značka Essence, kterou jsem považovala za takovou levnou ošklivou obdobu konkurenční s.he z DM, mě víc než překvapila a donutila se podívat na jejich web a zjisti o ní něco víc. Narazila jsem v pátek u jejího stojanu na novou kolekci Me & My Ice Cream a musela uznat, že to je snad první kawaii kosmetika co jsem v drogerii potkala.


Kolekce má krásně tlumené pastelové barvičky a kdyby bývali měli ty rozjasňující perly, tak po nich okamžitě sáhnu. Další co se mi tam líbí tak jsou balzámy na rty. Pak nálepky na nehty se spoustou miniperliček. Ubrousky na ruce bych asi nevyužila, ale pořád jsou sladké. Tvářenka, stíny ani laky na nehty mě moc nezaujaly.
Update: Jelikož mi došel balzám na rty (jaká to náhoda) tak jsem si koupila ten růžový balzám. Vizuálně je fakt super. Má míchanou růžovou a mátově zelenou. Bohužel chuťově i vůní je hnusnej. Čekala bych něco sladkého a zmrzlinového a ne podivnou chuť čistících prostředků.

Za druhé tu mám ohlášenou blížící se novinku. Miluju oční linky od K-Palette. Jsou ve fixe s tenkou špičkou a jsou prostě dokonalé. Vydrží celý den a nerozmažou se. A před pár dny se na facebooku objevil tenhle obrázek s tím, že novinka bude "extremely WATERPROOF". Zamilovala jsem se do toho růžovo-barevno puntíkatého desigenu. Aktuálně mám růžový fix se stříbrnými puntíky a pro letošek byl i ohlášený růžový se stříbrnýma kosočtvercema. Otázka je co bude dostupné pro nás evropany.


Poslední teplá minizpráva. Sanrio vydalo limitovanou edici Hello Kitty a Uglydoll potvůrek. Koupit si je můžete, pokud máte poklad po babičce, na Sanrio stránkách. Na Uglydoll už jsem párkrát narazila a jako jó nejsou to úplně zavržení hodní plyšáci, ale že bych to musela mít v kombinaci z Hello Kitty...to asi fakt ne.


5 komentářů:

  1. Novou Essence kolekci jsem nedávno v drogerii obdivovala - upřímně překvapená, že se u nás něco takového prodává. Ty perly mi ale přišly jako naprosto dokonalá kopie toho samého od Etude House, tak mě to malinko rozladilo. Zajímalo by mě, jaká je šance, že se jedná čistě o náhodu. Vážně, jaká je šance, že budou ty perly ÚPLNĚ stejných barev?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budiž to pro nás naděje, že v Essence začal pracovat nějakej asiat a bude tu udávat tón líčení ve znamení roztomilosti.

      Vymazat
    2. Akorát by to ještě chtělo vlastní nápady :/

      Vymazat
  2. ta essence kolekce vypadá cute, musím se na ní zajít podívat :)

    taky bych tě chtěla pozvat na svůj giveaway, kde můžeš vyhrát pár roztomilých věcí, mimo jiné i korejskou kosmetiku ;)

    ~GIVEAWAY~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů děkuju za pozvání, tem balzám na rty vypadá skvěle. I když se musí na pusu patlat prstem, což moc nemusím, tak zrovna tenhle makronkovej se mi líbí a odpustím mu to. Méďa pouzdro je taky boží, ale to by u mě spíš zahálelo.

      Vymazat