neděle 11. srpna 2013

Usavich

Dneska bych vám ráda představila jeden z mých oblíbených seriálů a jeho charaktery. No jak vám to říct a nevyděsit vás? Už léta jsou mou velkou láskou hudební hry a tohle je tak trochu hudební seriál. Je kreslenej, skoro se v něm nemluví a je o dvou králících ve vězení. Už se děsíte?

Jen aby bylo jasno, je to japonský seriál a je zasazen do ruského prostředí, vznikl někdy v roce 2006. Skládá se z různých zvuků, které posléze dávají dohromady melodii nebo souzní s melodií na pozadí. Zvuky vytváří hrdinové seriálu různým tancování, boucháním do něčeho, hraním her a jakoukoliv jinou činností, kterou si krátí pobyt ve vězení. Usavitch je vlastně takové zkomolení nebo poruštění japonského slovíčka Usagi což znamená králík.

Hlavní postavy:

Kirenenko - králík v červeně pruhované uniformě s číslem 04 a spínacím špendlíkem v uchu. Mimo jiné boss mafie, který zešílí když ho něco naštve. Zajímá se o tenisky o kterých si ostatně pořád čte.

Putin - králík v zeleně pruhované uniformě s číslem 541 a svázanýma ušima. Hrozně rád tančí kozáčka. Je to bývalý dělník a šikovný mechanik. Taky je vlastně dost smolař a když se něčeho bojí tak zmodrá.


Vedlejší postavy:

Leningrad - žába, která občas docela pomáhá s hudební stránkou seriálu. A taky pořád žere Komanetsyna.
Komanetsyn - kuře transvestita. Pořád mu ubližují a zabíjí ho. Občas je využito k zakrytí intimních králičích partií.
Mechanenko - robot postavený Putinem
a hromada dalších jako jsou dozorci, policisté, občas něčí matka...

Dál už vysvětlovat nebudu. Pokud máte odvahu, mrkněte na video.



5 komentářů:

  1. Odvahu jsem sebrala, protože jsem si vůbec nedokázala představit, jak to bude vypadat. Je to... šílené! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ten serial miluju !!!!! Plysaci se asi nedaji sehnat u nas co? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leda objednat přes internet ze zahraničí

      Vymazat
    2. Tak to neumim objednavat ze zahranici :D skoda....

      Vymazat
    3. Prosimtě co na tom neumíš? Vždyť dneska je to skoro základ pokud se člověk chce dostat k zajímavým věcem. Paypal už je i v češtině a ebay ti přeloží translator. Pak už to chce mít jen vlastní bankovní účet. Pokud na to ještě nemáš věk, nezbývá než propátrávat hlubiny českého internetu, jezdit na akce jako Advik a doufat že tam něco ulovíš.

      Vymazat