pondělí 5. srpna 2013

Znáte Kawaii-Land?

Existuje spousta obchodů s roztomilýma věcma. Ať už jsou kamenné nebo jen internetové, bývají často pro nás lidi z České republiky nedosažitelné. Ať už z důvodu že do takových banánových zemí se nezasílá nebo z důvodu drahého poštovného. Ano hodně věcí se dá najít na ebayi, ale ne úplně všechno. Proto mám ráda Kawaii-Land. Mají totiž věci, které jinde nevídám. Navíc eshop je přehledný a jednoduchý. Poštovné taky není bůhví jak přehnané. 8.55$ ani moc ani málo, ale když si toho koupíte víc nebo se s někým podělíte bude to skoro za hubičku. Sice to není zadarmo, ale to už bych byla moc zmlsaná kdybych chtěla i tohle.

Tak a teď opravdu k věci. Proč píšu tenhle článek. Na Kawaii-Landu mají totiž slevy! Bohužel některé věci co by se mi líbili už nemají, ale pořád je toho dost co mají.

Třeba Edamame Mameshibu. Něco mezi psem a fazolí, která má ve videích na youtube skvělý hlášky



Nebo různé squishy dortíky a donuty a to včetně Hello Kitty donutů




A taky různé věci do školy jako penály, pravítka, propisky, samolepky, spoustu dalších skvělých věcí a charakterů jako Rilakkuma, sem tam nějaká panda, Kapibarasan....no prostě hledejte a třeba si něco hezkého pro sebe najdete.

4 komentáře:

  1. Kawaii-Land jsem až doteď neznala. Na mě bohužel trochu vyšší ceny, zůstanu věrná eBayi ^^
    Ty už jsi odtamtud něco rozkošného někdy nakoupila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera to přišlo :). Převážně Mameshiba věci, těch na ebay moc neni a rozhodně ne za cenu kterou jsem za to ochotna dát. Pak jednu Rilakkuma věc a jednoho Kapibarasana a pandu. Teď mi zbývá jen vymyslet kam všude si ty přívěšky dám protože mobil i 3DS mi okupuje Hello Kitty a oblíbenou pandí tašku Charming Kitty

      Vymazat
    2. Aww, to zní úžasně~ Doufám, že zveřejníš nějaké fotky? :)

      Vymazat
    3. No neplánovala jsem to, ale tak třeba časem.

      Vymazat