úterý 10. prosince 2013

Etude House: Princess Etoinette vol. 2 Eau de Toilette

Kdo sleduje facebook, už ví že mi dorazila nová vůně z řady Princess Etoinette. Dneska vám jí trochu přiblížím a zhodnotím jestli to fakt stojí za to.


Lahvička přišla v poměrně velké krabičce, tak jsem se těšila že to bude macek. No nebyl, má to 8cm na výšku (měřeno bez té vrchní záclony). Ale zas byla v té krabičce skvěle upevněná plastovými udělátky, že ani Česká pošta ji nezvládla rozflákat. Navíc měla na sobě obyčejné víčko a pufátko se tam šroubuje až dodatečně. To mi přijde jako velké plus protože si tím pádem můžu náplně obměňovat.

Šťastně jsem tedy krabičku rozbalila, pufátko našroubovala a jala se vonět. Pufátko při zmáčknutí tak divně vrže, to ve starých filmech ženám oděným v drahých negližé jaksi nedělalo. A projevil se i důvod proč si nerada kupuju vůně bez předchozího vyzkoušení, prostě mi nevoní. Respektive místo květin cítím jar na nádobí.

Takže stojí to za to nebo ne? Ehm nooooo....kuli tomu pufátku řeknu ano, je to mé první pufátko. Jinak ani náhodou, znám lepší a voňavější věci.

2 komentáře:

  1. Z té řady bych si asi koupila něco jiného než právě parfém, právě kvůli tomu, že mi nevoní všechno a je to dost riskantní kupovat parfém bez jakéhokoliv očichání. Ale jak říkáš, obal a provedení je krásný (jako skoro u každého výrobku Etude House)

    OdpovědětVymazat
  2. To je opravdu odvaha kupovat něco voňavého bez předchozího vyzkoušení - škoda, že to nevyšlo a toaletka ti nevoní :( Alespoň, že jde náplň vyměnit, to nebývá zrovna pravidlem. Tož si tam při nejhorším můžeš dát něco, co je ti milejší? :)

    OdpovědětVymazat