čtvrtek 12. prosince 2013

Tony Moly: Cat Chu Wink Lipstick

V poslední době mě zas baví spíš kratší recenze, takže ani dneska to nebudu příliš protahovat. Na co taky? Vždyť koho baví číst A4 textu o tom jak je něco superbarevné nebo jak to voní. Dá se to říct i krátce.

Dneska je docela zábavné, že tu mám krásně protikladné fotky. Jedna je zasněžená ještě z minulé zimy a druhá letní od moře. Obě s kočičkovými rtěnkami Cat Chu Wink od Tony Moly.


Rtěnky mám dvě. Jednu v odstínu Pink Cat (zasněžená fotka) a druhou Pink Wink (fotka plná sluníčka a tepla). Pink Cat má trochu (úplně) jiný odstín než na fotce, trochu míň červený a víc brutálně růžový, no stane se.


Na rtech vypadají obě příjemně, i když výdrž pokulhává. Přes oběd vám tahle rtěnka rozhodně nevydrží. Zas na druhou stranu jsou to prostě kočičkové rtěnky! Tony Moly dělá spoustu kočičích věcí jako lesky, rtěnky, řasenky...Takže pokud je tu nějaký kočkomaniak, tak směle do toho. Není to nejlepší kosmetika, ale ani nejhorší a za tu roztomilost to prostě stojí.

Na fotce od moře je vidět, že rtěnka moc nezvládá vedro a roztýká se. Jenže to dělám obvykle i já, takže jí to fakt vyčítat nebudu. Taky se mi povedlo nějakým záhadným způsobem rtěnku rozbít a ať jsem točila jak jsem chtěla, rtěnka nechtěla vyjet. Nakonec po zuřivém točení, mávání rtěnkou a hokuspokusech se mi povedlo ji začarovat a fungovala zas normálně.

Verdikt: Tyjo je to kočičí rtěnka, nemusí být dobrá, stačí že je roztomilá!

7 komentářů:

  1. Awawaw, to musím mít! I kdyby byly sebeblbější, jsou s kočkama :) ani jsem nevěděla, že taková věc je!

    OdpovědětVymazat
  2. Je škoda, že rtěnka nemá výdrž, protože ten obal je prostě rozkošný, jako vše od Tony Moly ^^ Mimochodem, opravdu mě zaujaly krásné fotky, tím se pro mě od jiných recenzentů korejské kosmetiky dostáváš zkrátka úplně na jiný level~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořizování fotek je obvykle docela boj. Můj foťák pracuje jen když je dobré světlo. Takže pokud je večer, zataženo nebo obecně mraky, tak mám pech a pomůže maximálně trocha photoshopu, ale ani to neumí zázraky.
      Pokud nebudeš jíst a pít, tak ti rtěnka pár hodin vydrží :)

      Vymazat
  3. Ahoj, už nějakou dobu sleduju tvůj blog a asijská kosmetika mě celkem zaujala. Zajímalo by mě tedy, kde kosmetiku nakupuješ. je nějaká česká e-shop specialozavanáý na japonskou a korejskou kosmetiku, nebo nakupuješ z ciziny?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsem ráda za každého nového člověka který dokáže ocenit nebo aspoň chce zkusit asijskou kosmetiku. Nejčastěji nakupuji na http://www.ebay.com/ pokud se ti nechce nakupovat přes net můžeš zkusit zajít do prodejny Missha v Brně nebo Praze nebo zkusit jejich eshop http://www.missha.cz/ na velké nákupy jednou za čas používám http://www.roseroseshop.com/en/ (poštovné se platí za váhu) a http://www.testerkorea.com/

      Vymazat
    2. Děkuju :) teda vlastně nevím jestli ti mám poděkovat, nebo vyhubavat. Protože jsem našla spoustu věcí, který "nutně" potřebuju :D

      Vymazat
  4. Jé, mám ji taky (nevím teď přesně který odstín) a s tím otevíráním se mi to stalo taky, podle mě se tam někde musí něco zmáčknout nebo tak =D. A ono kvalita je sice taková průměrná, ale cena nakonec taky - stála mě v přepočtu asi 90 Kč. :)

    OdpovědětVymazat