pátek 20. prosince 2013

Tony Moly: Red Appletox Honey Cream

Nebudete tomu věřit, ale objevila jsem svůj Svatý grál. Malinko mě na něj navnadila Ely a jelikož jsem se rozhodla hledat nějaký lehký noční krém, tak jsem zkusila objednat Red Appletox od Tony Moly. A ani nedokážu popsat své nadšení z něj.


Jelikož mám podobné jablíčko v černé (ano opravdu černé) verzi z HM, tak jsem si při objednávání říkala, že když už nic tak aspoň budu mít hezkou jabko sadu. Balíček dorazil a já nedočkavě rozbalovala a očuchávala všechno co v něm bylo. Red Appletox mě malinko překvapil konzistencí, čekala jsem něco tužšího. Ale ta vůně! Člověk si přivoní a vybaví se mu košík čerstvě natrhaných jablek v sadu za teplého letního dne, mošt který dělal děda, med od hodného souseda vlastnícího včely, jablečný koláč od babičky....prostě budete mít chuť to sníst a přinese vám to spoustu vzpomínek na dětství.


Uvnitř po odšroubování vrchní části najdete malou lopatičku a samotný krém zavíčkovaný, aby netekl kam nemá. Je totiž opravdu hodně tekutý. Vím že v minirecenzích jsem nadávala na medové věci od SkinFood, ale tohle je něco úplně jiného. Rozdíl je hlavně v lepivosti, vsakování a účincích.


Chce to opravdu nepřehánět s dávkováním, stačí lopatičku decentně namočit a rozetřít po obličeji. Ve chvíli kdy toho člověk dá víc, se stane mírně lepivým (i když SkinFoodu se to ani omylem nevyrovná). Navíc výrobce tvrdí, že by se krém neměl používat víc jak jednou až dvakrát týdně. Bohužel neuvádí proč. Já bych ho nejraději používala pořád, protože ráno jsem vždycky úžasně rozzářená a pleť je nádherně vypnutá bez jakýchkoliv záhybů a vrásek.

Výrobce slibuje spoustu věcí. Krém má antibakteriální účinky, pomáhá řešit problémy s akné, vyživuje, hydratuje, vyhlazuje, obsahuje antioxidanty takže je možné, že při pravidelném mazání nezestárnete. Akné ani nějaké výraznější problémy s pletí nemám, takže to posoudit nemůžu, ale tomu zbytku bych po tom co se ráno vidím v zrcadle, fakticky věřila.

Verdikt: Jablíčko už nikdy nevyměním a jestli ho přestanou vyrábět, stanu se teroristou a spáchám sebevražedný jablíčkový atentát.

4 komentáře:

  1. Musím se přiznat, že když jsem přečetla první větu článku a viděla, že jsem tě k nákupu navnadila já, v duchu jsem se pokřižovala, aby ti Red Appletox Honey Cream vyhovoval stejně jako mě, protože bych se jinak cítila opravdu blbě :D Jsem tedy moc ráda, že jsi taky spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznávám se že jsem pro jistotu koukala i na pár dalších recenzí a nenašla jsem snad žádnou vyloženě negativní. Tohle je prostě produkt který sedí asi každému.

      Vymazat
  2. Ja teraz akurát skúšam Tomatox... :-) A dnes som vyskúšala aj vzoru od Honey Appletox, ktorú som dostala ku krému na ruky Tangerine tiež od Tony Moly... Aj z Tomatoxu aj s toho mandarinkového krému na ruky som vcelku nadšená, ale ešte testujem...

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat