pondělí 16. prosince 2013

Vánoční hate post

Vánoce jsou skoro za dveřmi a na strašně moc blogíscích se objevily vánoční wishlisty, seznamy a podobný kraviny. No tak na to já peču a pokládám to za ztracený článek. Jako je hezké světu sdělit co si přeju a nemám na to, ale k čemu je to dobré? Takže já žádný trapný wishlist nemám, ale mám fotku malé hromádky věcí, které mi dorazily a které si nadělím.



Samozřejmě, že i já mám nějaké vytoužené věci, které chci zkusit. Ale buď na ně mám a koupím si je nebo na ně nemám a neotravuju s tím, případně na ně našetřím a otravuju až potom jak jsem dobrá že mám lesk na rty za 35$ a podobně.

Jako jo, možná že by mohli být podobné seznamy nazvány inspirací, jenže to taky nefunguje pokaždé. Když tam je pár levných hloupostí, tak je člověk už stejně má a nebo mu to nestojí za to aby si to přál k vánocům a koupí si to přes rok. Když jsou v seznamu drahé věci jako kabelka LV, Porsche, rtěnka od Diora za litr....tak je to taky na hovno protože kdo z nás si tohle fakt koupí?

Tím končím stěžovací a newishlistový článek. Na recenze kravinek z fotky se můžete těšit příští rok (dobrá pár vyjímek jako Tony Moly: Red Appletox nebo Missha: Creamy Latte Cleansing Foam Green Tee chci zkusit ještě letos).

11 komentářů:

  1. Ahoj, tak na recenziu Misshy si rada pockam, uz som mala tu penu 3x v kosiku a stale nic.Snad ma to uz konecne nejak rozhupe. Appletox je na ceste ku mne (samoobdarovaci system na Vianoce), uvidime, ale tesim sa nan:)
    Ada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem si jí prostě musela pořídit protože už mám jahodovou a čokoládovou (recenze tady http://roztomilosti.blogspot.cz/2013/08/missha-creamy-latte-cleansing-foam.html ) a byla jsem zvědavá jestli tahle je taky tak skvělá. Teď bude má kolekce úplná, yeeees můj milášek, moje jahůdka, šokoládka a zelený šajíšek.

      Vymazat
    2. Taak to som prehliadla, teda menim variantu, beriem cokoladovu. Ale uz urcite. Normalne rozmyslam (neviem, ci to chcem vediet), co Korejci davaju do tych pien..Po nicom nemam tak vycistenu plet.. Sama mam skusenosti so Skinfood Egg Foam-perfekt.

      Vymazat
    3. Já raděj složení nečtu, ještě bych mohla zjisti co v tom je a zděsit se :) Stačí mi, že to perfektně funguje

      Vymazat
  2. Aww, tolik skvělých věcí! Tož to už se těším na recenze, zejména na to cosi (blush?) od It's Skin Babyface, protože teď o té značce více slýchávám a jsem zvědavá na tvůj názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se strašně líbí ten roztomilý obličejík co mají na všem nakreslený a už dlouho jsem po něčem od nich pokukovala. Zároveň se chci naučit používat tvářenku a jsem ujetá na fialové zabarvení. Mela jsem jen trochu dilema jestli tuhle nebo The Face Shop: Lovely Me:ex You protože ty maj hodně zábavné krabičky. Nakonec vyhrála tahle protože má chlupaté pufátko na nanášení The Face Shop nemá nic.

      Vymazat
    2. To zní skvěle! :) Zrovna též jednu sháním a v našich obchodech nejsem schopná si vybrat, tak uvažuju, zda bych se neměla poohlédnout na východ ^^

      Vymazat
  3. Ještě horší jsou wishlisty plné nechutně drahých věcí, které pak dotyčná ovšem o měsíc později dostane =D Na recenze se těším, hlavně na ty věci na obočí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se nikomu prachy nezávidět, takže pokud někdo má na to aby si koupil nebo dostal krém za 80$ (a to podceňuju, na ebay sem narazila i za 210$), tak je to jeho věc. Jen si nemyslím, že by to byla věc kterou budou číst masy když udělá recenzi. Ostatně pochybuju, že bábovky který na takové krémy mají vůbec čtou blogy. Jednou jsem narazila na blog dvou slečen z Thajska nebo Filipín, které recenzovali přesně takhle drahé a dražší krémy, emulze, tonika a jiný kraviny. Článků tam měli fakt hodně a já marně přemýšlela kde na to berou nebo jestli to dostávají. Mimo jiné jsem tam pak narazila i na ten krém za 210$. Za ty prachy by to muselo vracet čas a dělat ze mě 18ti letou hubenou slečinku abych to používala. Jinak mi nepřišlo že by to bylo nějak zázračnější než jiné krémy. Mělo to naprosto, naprosto, naprosto famózní a nádherné a nejkrásnější balení které už samo prozrazovalo že je výrobek jedinečný a drahý.

      Vymazat
    2. Tak, definitivně jsem mezi klubem drahých krémů :) konečně jsem si koupila slavný Badecasil krém a moc se těším až mi přijde. Jen....nevíš jak je to na testerkorea s clem? Mám objednáno za tučnou částku /péče o kůži s akné....noční můra :/ :D/ a chci vědět jestli taky dělají ten trik s menší částkou na obálce? Nevíš prosím?

      Vymazat
    3. Na krabici mi pokaždé napsali částku 20$ a celníci to nechali být.

      Vymazat