čtvrtek 12. června 2014

Roztomilé příslušenství na Nintendo 3DS

Tohle je vlastně článek na přání a konec konců proč ne. Já píšu, vy reagujete a když máte zajímavé téma co se mi líbí, fakt nemám problém o něm napsat.

U nás je nějaké zajímavější příslušenství na Nintendo 3DS (a vlastně všechny další konzole) téměř nesehnatelné. Sem tam narazíte možná na nějaký aspoň trochu barevný (ne černý) obal, prodávají se náhradní stylusy a ty jsou taky občas barevné, pak nějaké sady nabíječek do auta. Občas narazíte na perlu typu Zelda/Mario edice s kovovým kufříkem, sluchátkama, třemi stylusy a nějakým pytlíkem místo obalu. Jenže to je na starý DS. Takže prostě bída.

Největší výběr poskytoval kdysi MadCatz, což byli vlastně výrobky z Číny, ale to je poslední dobou všechno. Dneska už toho taky moc nemají. Když mrknete na Alzu, CZC a JRC, zjistíte, že největší výběr má právě JRC a i tak to není žádná sláva. Alza nabízí standartní adaptér a kolébku, pár nic moc pouzder případně Mario či Zelda pouzdra. CZC toho má o trochu víc, ale hitparáda to teda není. JRC se liší alespoň v Star Wars edicích a nabídkou univerzálních sluchátek.


Tak a takhle to vypadá v Japonsku:

Modré 3DS, které vyšlo seciálně pro Japonsko. Amíci měli tuším fialové. My nic.

Ulička s DS/3DS obalama

Návody ke hrám na DS a 3DS

Různá kabeláž a tak

No a teď si otevřete ebay a hledejte se mnou. Po zadání "Nintendo 3DS Accessoriess" vám vypadne takové množství věcí, že to budete procházet ještě za měsíc. Můžete si vybrat různé nálepky, kterýma v mžiku změníte vzhled konzolky. Můžete si objednat tvrdé obaly které nacvaknete nebo měkké silikonové. Bez problémů seženete i pouzdra/taštičky - akorát musíte mít pak dostatek místa v kabelce. Různobarevné či postavičkově tématické stylusy taky nejsou problém.

Hello Kitty příslušenství

Kovové obaly

Něco pro pány, pouzdro Monster Hunter 4

Něco pro holky

Silikonová kočička

Pokud máte rádi retro

Nálepky jsou někdy lepší a někdy horší

Stylus a pouzdro na hry

Kočičkové stylusy

Rilakkuma stylus

Pro milovníky Pokémonů

Airou číči z Monster Huntera

Sentimental Circus a Rilakkuma

Trochu tradičněji zdobené obaly

Samozřejmě najdete i obaly střídmější a jednodušší. Kdo chce obyčejný černý, tak si ho najde za pár korun. Základní průhledný (využitelný na decoden nebo polepení nálepkama) se dá sehnat asi za 30kč. Osobně jich mám několik a právě různě poupravovaných. Jen s tím decodenem bacha. Je to pak docela těžký na tahání s sebou.


Pokud se ptáte, čím se ještě dá zabordelit domácnost, vězte že je toho pořád dost. Tak třeba adaptéry, batery chargery a kabely skýtají taky spoustu variant. Pravda, že u nás je to na pytel protože máme jiné zásuvky, takže leda by jste měli redukci z našeho na jejich a pak do toho finálně píchnutou nabíječku.

Věci do zásuvky

Věci do zásuvky

Batery chargery

Fotky jsou buď stažené z ebay od různých prodejců nebo vygooglené protože prodejce neměl dobrou fotku a zbylé jsou z mé vlastní zahrádky. Když bude někdy chuť můžu spáchat podobný článek i o hrách a brečet jak u nás nic není a v Japonsku toho mají 5x tolik. Jenže mě užije spíš na hry s prsatýma hrdinkama nebo blbosti typu Puzzle and Dragons, tam moc roztomilosti nenajdete.

2 komentáře:

  1. Jsem ráda, že jsi článek nakonec sepsala. Vlastním PSP na které, podle mého názoru, absolutně nic roztomilého nenajdeš. Aspoň tedy ne u nás. :) Zaujala mě i ulička s návody, které stejně většinou nečtu. :) Je až udivující jaké příslušenství se dá koupit. Zaujalo mně to nepřeberné množství stylusů :D V JRC se jako v jediném obchodě s hrami v ČR dá něco nakoupit. Ale máš pravdu, že žádná sláva to taky není. :)

    OdpovědětVymazat
  2. to chcem aj s tým star wars príslušenstvom ! :D

    OdpovědětVymazat