úterý 5. srpna 2014

Nová kolekce Etude House: Princess Happy Ending

Říká se že každý má rád šťastné konce. Já třeba až tak ne, víc mi vyhovují mírně masakrózní konce kdy hrdina jež právě vyvraždil všechny padouchy v okruhu deseti kilometrů, ač těžce raněn, belhá se dál světem konat dobro. Do toho ideálně hraje nějaká strašně zlá cyber/metal/elektro hudba, andělé pláčí, lepé ženy vlhnou....prostě romantika ala Mad Max (btw chystá se další pokud to nevíte)......Hm tohle asi není nejlepší úvod ke článku o kosmetických novinkách, no nevadí.


Takže Etude House: Princess Happy Ending je kolekce dělaná podle několika Disney princezen. Máme tady Sněhurku, Popelku, Belle (v češtině Kráska) z Krásky a Zvířete a Jasmínu z Aladina. Všechny věcičky jsou laděné podle atributů těmto postavám přisuzovaným. Takže Sněhurka podle úžasných červených rtů a mašle (možná i jabka) má co nejvíc červené prvky. Popelka s modrýma šatama a trochu tmavšíma hnědýma stínama obsahuje modré a hnědorudé prvky. Kráska je trochu trapná s lakama v odstínu Zvířete a růží. A chudince Jasmíně toho moc nezbylo, takže holt jen něco s modrými prvky jako její pohádkové oblečení.


Kouknem se na všechno trochu blíž, jinak by to byly fakt krátký novinky. Jako první Sněhurka a její BB cream. Bude dostupný ve dvou barvách. SPF30 a velikost 60g. Rozhodně zajímavá záležitost.


Další je tu rudá rtěnka a laky s nálepkama jablíček a zrcadel. Rudé rtěnky jsou pro spoustu lidí žádané, takže tahle určitě pofrčí a jablíčkové nálepky se líbí i takovému nelakovači jako mě.



Popelka kolekce nabízí troje třpytivé stíny odpovídající zhruba tomu co má kreslená postavička na očích. Dva laky a kamínky na nehty pro dokonale princeznovský pocit.....do té doby než se pokusíte umýt nádobí.




Kráska nabízí dvě krásné tvářenky ve tvaru růže. Podobné dělá značka Milani. U rtěnky se bojím, že ten odstín na rtech je hodně nadsazený, takhle krásně tmavě prostě korejský rtěnky nebarví. Laky jsou zase ve dvou odstínech, jeden rudý jako růže a druhý v barvě....no nevím jestli to má simulovat její pleť nebo chlupy Zvířete nebo co jako. Pak jako doplněk nalepovací růžičky a kudrlinky.





Poslední je Jasmína s voděodolnou řasenkou. Zas dva laky a nálepky s různýma orientálníma kudrlinkama a malýma lampičkama. Hezké je že jeden lak má odstín Jasmínina oblečení a druhý její pleti.



Ráda bych si z téhle kolekce pár věciček pořídila, ale pořád si říkám, že už mám solidní sbírku BB creamů, rtěnek a nehty si moc nelakuju. Nechápu jak to dělají lidi co měsíčně spotřebují 20 věcí. Mě BB nebo CC vydrží tak půl roku a dýl.

4 komentáře:

  1. Až sa mi minie aktuálny BB krém, možno sa na ten Snehulienkin pozriem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dlouho nečekej, znáš to jak jsou občas tyhle věci rychle rozebrané.

      Vymazat
  2. Taky nechápu, jak někteří lidé každý měsíc zveřejňují posty s hromadou věcí, které spotřebovali. Vždycky si říkám: "Probůh, kam všude si to patláte, že jste to zvládli vypotřebovat?" O.o
    Spousta věcí z článku se mi moc líbí, ale ve všech případech už nějaký podobný výrobek vlastním a mám ho stále dost :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, občas když vidím "spotřebováno 20 výrobků za měsíc" a "koupeno 30 nových" tak to fakt nechápu. Proboha i kdybych se mazala každý den tak tubu mazání prostě za měsíc nedám, stejně tak s odličovacíma blbostma ne. I když pobavilo mě, že jedna slečna tam zahrnula i odličovací tamponky. Když už nevíš co tam dát, hoď tam slisovanou vatu aby toho bylo hodně.

      Vymazat