čtvrtek 14. srpna 2014

Peripera: Heart Glow CC Cream

Peripera: Heart Glow CC Cream je asi můj nejoblíbenější CC cream co jsem kdy měla. Má totiž tak neskutečně roztomilé balení, že se do něj člověk prostě musí zamilovat. A nejenom do balení se dá u tohodle CC zamilovat.


Ráda bych přece jen o tom balení ještě pár slov zmínila. Dávkování, jak vidíte na fotce, je pumpičkové, což považuji za praktické tak napůl, protože ke konci to bývá vždy problém. Hodně chci pochválit víčko. Drží super, ale zároveň se hodně snadno sundavá. Navíc je i celkem bytelné a i když se mnou CC cestovalo, tak víčko nemá ani škrábnutí. Jo a ty srdíčka na obalu jsou trochu plastická!!!

A teď k samotnému CC creamu. Je hodně, hodně světlý, což mi vyhovuje. Naneštěstí téměř nekryje a na tváři vypadá hodně leskle. Naštěstí se mi daří tyhle nedostatky řešit prostým přepudrováním. Pak se část neplech na tváři kupodivu zakryje a přestanu se lesknou.


Roztírá se naprosto pohádkově, né že by byl nějak řídký nebo tak něco, ale ta konzistence je prostě skvělá. Vydrží na mě při přepudrovávání celý den aniž bych na pleti měla nějaký těžký pocit. Jen ten lesk mě malinko trápí, ale tak to mám v podstatě se vším. V tubě ho je 30ml a skýtá SPF30. Bohužel ze zadní strany zas nevyrazíte ani slovíčko anglicky.

Objednávala jsem z testerkorea a cena byla 15 000Won, takže asi okolo 300Kč. Vím není to úplně nejlevnější za 30ml, ale rozhodně mi to za to stálo. Pokud budu moct, pořídími si ho znovu.

6 komentářů:

  1. To vypadá zajímavě, jak ses k němu dostala? Náhodou, nebo vzorečkově? (Zajímalo by mě, jakou mám šanci, že mi někdo takový vzoreček k objednávce pošle :D) Mně totiž zatím nikdy žádný CC nesedl. Nikdy to nekrylo, jen to bylo bílé cosi, co naopak zviditelnilo veškeré nedokonalosti pleti :/
    Zajímalo by mě, jestli vůbec existuje někdo se suchou pletí, komu by CC krémy vyhovovaly ^^'

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo já měla za to, že ses o něm zmiňovala někdy ty. Pokud ne tak jsem na něj narazila na nějakých stránkách v novinkách a vizuálně se mi líbil. Ona se mi tenkrát líbila celá Fairy a Heart kolekce.
      Některé věci od Peripera se hůř shání a když jsem narazila na testerkorea na tuhle srdíčkovou nádheru, bylo to jasný.
      Já naštěstí nemám nijak špatnou pleť takže když produkt moc nekryje a spíš sjednocuje, tak mi to nevadí. Ono holt u CC se krytí moc nečeká.
      Já bych zas chtěla vidět dokonalé CC/BB pro mastnou pleť, něco s čím bych zůstala matná a neleskla se

      Vymazat
    2. Pokud nemám zrovna zatmění mozku, tak ne :D
      Děkuju za doplňující info ^^

      Vymazat
  2. Ten vypadá krásně <3 Proč se sakra vyrábí tolik BB/CC krémů, co bych chtěla zkusit, ale mám jen jednu hlavu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, já jich tu mám aktuálně asi 9 a používám je podle ročního období, změn pleti a podle nálady. Je mi jasný, že kdybych se nekrotila, zvládla bych jich klidně i 20.

      Vymazat
  3. Ten vypadá super, roztomilé balení a všechno :3 lesk by mě ani netrápil, jen CC prostě většinou nekryjí, což je hlavní důvod proč zůstávám téměř výhradně u BBcreamů...

    http://www.frozen-mammoth.blogspot.com

    OdpovědětVymazat