neděle 3. srpna 2014

Seznamte se s Violettou

Tenhle týden mi udělal můj naprosto skvělý muž nehoráznou radost. Přišel totiž opožděný dárek k narozeninám. Byla to panenka, ale ne jen tak ledajaká panenka. Tahle panenka byla z naprosto epické kolekce kde se dali dohromady Tokidoki, Hello Kitty a Pullip.


Takže vznikla Violetta, rockerka a obecně divoká panenka. Na fotkách je vidět kožená bundička, potištěné šatičky, trochu vykukuje i mašličkový pásek s Tokidoki smrťáčkem jménem Adios, aby to odlehčili a nebylo to tak drsné, má Violetta oranžové punčošky s bílými puntíky, botky jsou nízké, černé a se stříbrnýma třpytkama.

Co na fotkách není vidět je epesní klobouček s Hello Kitty a Tokidoki smrťáčkem, pak ještě návleky na ruce v sytě růžové barvě. Návíc zezadu na bundičce je Hello Kitty. Ještě u ní byla kartička s povídáním v japonštině a nálepky simulující tetování.


Dnešní článek asi nebyl moc přínosný, ale chtěla jsem se s vámi podělit o radost z panenky. Upřímně doufám, že mě nechytne posedlost kupovat panence oblečky nebo doplňky do bytečku nebo jí pořídit kamarádky.

7 komentářů:

  1. Je úžasná ^^. Má přesně ten tvar oblíčejíčku, který se mi strašně líbí a srnkové oči , které se na počátku novodobého rozmachu kawaii staly neskutečně populárními.
    Tvůj muž má skvělý vkus! (pokud sis ji tedy nevychtěla sama :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ní narazila v Japonsku v Kiddylandu a líbila se mi, vyfotila jsem si jí. František byl tak mazanej, že před narozkama projel všechny moje fotky, našel tuhle konkrétní a objednal jí. Ona se mu totiž taky líbila, máme strtašně stejnej vkus. Tak jen doufat, že si s ní nebude hrát víc on.

      Vymazat
    2. Tak to je opravdu skvělý chlap :). V něčem to může být fajn, že máte stejný vkus. Jistě takto ušetříte :D. I když půjčování panenky....no nevím, nevím....ale zase ho může chytnout ta mánie v nakupování oblečků....nemusí to skočit na tebe :D

      Vymazat
    3. Já si s ní hrát nebudu :) Ale je vážně hezká a jsem hrozně rád, že z ní má Dášenka takovou radost

      Vymazat
  2. Ó, je naprosto úchvatná! *_____* Klidně bych "přežila" i více fotek. Tvůj muž je očividně poklad :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, je úžasná a máš opravdu velmi pozorného muže! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Nebo jí můžeš ty oblečky začít šít. =D Vypadá mnohem líp, než normální Pullipky a ladí vám vlasy. ;)

    OdpovědětVymazat