čtvrtek 28. srpna 2014

The Saem: Jeju Fresh Aloe Soothing Gel

Došel mi můj aloe gel o kterém jsem už kdysi psala tady a který jsem používala každý den ráno. Strašně se mi po tom osvěžujícím pocitu stýskalo a tak jsem si objednala další. Jenže přece si neobjednám ten samej, bych neměla pak o čem psát a navíc jsem fakt zvědavá jestli bude nějak jinej. Takže vám představuji Aloe gel od The Saem.


Oproti předchozímu Nature Republic aloe, má The Saem o 3% víc aloe. Což ale vůbec nemá vliv na funkci, protože mi přijde naprosto stejný. Tedy až na jednu věc. The Saem mi přijde tak jakoby víc slizoidní. Nezanořuji do něj prstík abych vytáhla kus gelu, ale jezdím po povrchu, který je jaksi hladce slizce kompaktnější, hůř se do něj boří a lépe se po tom přejetí uchytí na prstu.

Na obličeji se krásně rozmazává, je příjemný, chladivý, aloe voňavý, hned se vsákne. Pod víčkem je ještě druhé víčko aby vám náhodou nevylezl ven pokud by jste s ním cestovali. To si moc neumím představit, protože je to pořádnej macek s obsahem asi 300ml. Stál mě 3300 Won což je kolem 70Kč. To je hodně fér cena.


Aloe gely jsou fakticky příjemné, ale pořád v nich nevidím zas tak podstatný rozdíl aby mě to motivovalo ke koupi stále stejné značky. Příště klidně zkusím zas nějaký jiný. Jediné co hraje ve prospěch The Saem gelu je jeho cena.

4 komentáře:

  1. Já si koupila gel od Skin Food a jeho jediné plus byla vymačkávací tuba a tedy poměrně hassle free zacházení, ale byl drahý jak šlak (5000 za cca 150/200 ml) - nějaká značka, nevím už která, měla ten gel v balení co vypadalo jako list aloe - to bych být tebou zkusila příště :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kde jsi ho sehnala tak levně?? :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obědnávám z http://www.testerkorea.com/ ale je potřeba počítat i s poštovným, takže je lepší dělat větší objednávky.

      Vymazat
    2. Ách, poštovné... kruci :D ale já to nějak vymyslím. Děkuju! :)

      Vymazat