čtvrtek 7. srpna 2014

TonyMoly: Pocket Bunny Mist

Když je vedro, tak se fakt hodí tahat tuhle zbytečnou roztomilost s sebou. Nejen že vám králíčka budou všichni závidět, ale hlavně si na sebe sem tam budete moct stříknout trochu tolik potřebného osvěžení. Né že by to dělalo zázraky, ale rozhodně je to příjemné.

TonyMoly: Pocket Bunny Mist existuje ve dvou variantách. Sleek a Moist pro mastnou a suchou pleť. Máme doma oba, takže vám už ze začátku můžu prozradit, že se v podstatě liší jen obalem. Moist je ten s růžovým tělem - toho používá můj muž v práci. Já mám Sleek bílého převážně doma na stole a někdy ho beru s sebou ven.


Hlavička je odendavací a pod ní je normální pumpičkový sprej. Dá se v pohodě odšroubovat, takže až vypotřebujete originální náplň, není problém tam nalít cokoliv jiného nebo klidně jen vodu a nosit to s sebou dál. To mi přijde jako jedno z největších plus tohohle výrobku, tedy hned po tom cute balení. Dost často mě totiž mrzí, když mi nějaký hezký výrobek dojde a já musím obal vyhodit jen proto, že už se nedá znovu naplnit.


Králíček obsahuje 60ml jemně parfemované vody. Voní to jako kytky i když podle výrobce by to mělo vonět  ovocně. Sleek mist má obsahovat věci jako ananas, citrón a zelí (to tam fakt nechápu). Moist mist jabko, broskev, maliny.

Ještě bych chtěla králíčka pochválit, že opravdu dobře padne do ruky. I když na první pohled se zdá robustní, tak i do mojí malé tlapky padne tak akorát. Pokud chcete znát rozměry, tak na výšku má 10cm a uši mu ještě 1cm přidávají, na šířku jsou to tak 4cm, ale uprostřed se zužuje aby se líp držel.

Toť pro dnešek vše, přeji vám málo pekelně teplých dnů a spoustu příjemného osvěžení.

6 komentářů:

  1. Zelí :D
    Podle mě jsou tyhle obaly snad ty úplně nejhezčí od TonyMoly~ ^^ Nevěděla jsem, že jsou znovu naplnitelné, to je hodně užitečná informace :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sleek mist jsem si pořídila taky, sice je to docela zbytečné, ale kdo by odolal tomu roztomilému obalu? X3

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, ty vypadají skvěle :)) škoda, že nevyrábí i verzi s kočičkama, tomu bych už asi fakt neodolala. Doma mám nějakou thermálku od vichy a ještě jsem to nikdy v životě nepoužila :D ale takhle by si na to člověk snad i zvykl :))

    OdpovědětVymazat
  4. Mám toho růžového a při nákupu mě napadlo to samé - že půjde naplnit vším možným. Už mám i jeden tip - manželka kolegy, co vlastní restauraci, vaří celou skořici ve vodě a tímhle roztokem pak při odchodu sprejují hosty, aby nebyli cítit rybinou - na zimu by to mohlo být fajn i na obličej, nebo minimálně když jde člověk z baru/restaurace, kde se kouřilo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt zajímavý nápad. Naštěstí já nechodím do hospod kde je nějak moc zahuleno. Pálí mě z kouře oči a proslzím celou dobu co tam jsem. Takže raději volím něco kde je čistý vzduch.

      Vymazat
  5. Toto potrebujem! Hneď to idem kuknúť kdesi na eBayi alebo čo! :D Ja ľúbim tieto parfémované vody telové, doma ich mám pár od Avonu či Oriflame-u, ale toto má taký úžasný obal - a dokonca vraj znovu napĺňací! -, že to prosto potrebujeeem! :D

    OdpovědětVymazat