neděle 19. října 2014

Novinky - Etude House: My Castle Hand Cream

Před pár dny se na facebooku objevila zpráva o nových krémech na ruce od Etude House. Po strašně dlouhé době můžu zas konečně napsat článek o nějakých novinkách. Nevím proč bylo teď takové mrtvé období a krom pár hloupostí nikdo nic novýho nevydával.


Na obrázku co uveřejnili na fb, můžete porovnat velikost krému. Pro zajímavost dodám, že to prý je z korejského dramatu You're so Lovable / My Lovable Girl, takže product placement jež patrně osloví spoustu žen. Mimochodem včera jsem koukala na tříhodinový indický superhrdinský film jménem Krrish a taky tam měli spoustu nenápadného a zábavného product placementu, akorát na Tide a Lays. Nechybělo ani vlání vlasů hlavního hrdiny, létání v korunách stromů a trocha bolywoodského zpívání a tancování. S trochou alkoholu a pár přáteli po ruce vám to můžu jen doporučit. Poznámka pro pány, ve třetím díle (ano opravdu jich to má víc) bude i roštěnka v latexu.



Zpátky ke krémům. V kolekci se nachází celé čtyři domečky, jimž Etude House hrdě říká Castle. Asi nikdy nebyl v ČR a neviděl real castle. Ale jako pohádkové domky pro panenky budiž, stověžaté zámky pro princezny by se jim nevyplatilo vyrábět.




Je to tak roztomilý, že bych klidně brala celou krabici tak jak jí vidíte na obrázku. Doma bych si to pěkně vystavila a aspoň měsíc se kochala než bych krémy začala používat.


Krémy by měli stát 6-10$ a dají se koupit jak samostatně tak v setu. Jména a vůně jsou následující:

Pink Wish - Fruity Floral - takže ovocně květinová vůně
Ice Frozen - Mystical, Icy Floral - nejsem si jistá co si pod tímhle představit
Sweet Cookie- Happy Sweet Vanilla - kdyby to vonělo jako linecký, tak na zimu to beru hned
Forever Rose- Elegant and Feminine, Lovely Rose Floral - zase růže

To je pro dnešek vše, snad bude brzo novinek víc i od dalších značek.

5 komentářů:

  1. Ty obaly jsou tak rozkošné! *___* Proč musí být uvnitř zrovna krém na ruce? Krém nepotřebuju a krabičky "potřebuju", chjo.

    OdpovědětVymazat
  2. achmůjbožejátochci. všechno!

    OdpovědětVymazat
  3. Uuuu před pár dny jsem si objednala jeden krém na ruce od EH ze starších kolekcí a byla jsem z něj nadšená, že ho (takovou roztomilost) konečně budu mít! A teď mi udělají tohle....
    Domečky jsou úžasné, ale nijak mě neoslovilo jejich složení/vůně? takže si asi počkám zase na něco jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty domečky jsou úžasný, nejlíp v celý sadě =D

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím že je to spíš podle můj dům-můj hrad než že by si mysleli že je to castle, ale každopádně to bypadá šíleně cute, škoda že na ruce musím používat krém z lékárny -.-

    OdpovědětVymazat