pondělí 23. února 2015

A'pieu: Clean Up Herb Source - Deep Cleansing Oil Tissue

Andělé zpívají, sluníčko svítí, jednorožci pláčou, objevila jsem jedny z nejlepších odličovacích ubrousků. Zase objednávané z testerkorea, tenkrát mě vyšly na 43kč, což pořád není tak špatná cena v porovnání s tím co se prodává tady. Respektive ona se asi někde stala chyba protože jsem si objednávala ubrousky kde mělo být 15ks za tuhle cenu a přišlo mi balení s 30ti ubrousky (to normálně stojí 85kč).


Možná bych jim mohla trochu vytknout lepítkové zavírání, ale je z celkem pevného plastu a zatím se netváří jako, že by chtělo dovnitř propouštět vzduch. Balení samo o sobě je fajn i když už trochu puclík. 4,5cm a nemalá váha není úplně něco co by se vám chtělo tahat v kabelce. Nicméně třeba na dovolenou nebo jiné cestování na víc dní jsou naprosto super. Bohužel o moc víc anglického textu než je na přední straně ubrousků už se nedočkáte. Ale tak co se dá na tomhle poplést že?

Velikost ubrousků je skvělá a naprosto stačí jeden ubrousek na jedno odlíčení. Vlhkost ubrousku se může ze začátku zdát nedostatečná, ale jen do té doby než člověk zjistí, že je plný oleje a sundavá s přehledem všechno co si člověk na obličej přes den naplácal.

Takže za mě rozhodně velké a jásavé ano pro tyhle ubrousky. Nalákaly mě tolik, že si velmi ráda pořídím i něco dalšího z řady Clean Up Herb Source od A'pieu.

2 komentáře:

  1. Díky za tip! BTW, když píšeš cenu, je to včetně podílu poštovného/cla/daně nebo jen cena produktu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včetně poštovného to není. Asi by bylo správné to k tomu připočítávat, ale já prostě beru cenu za jakou to nabízí na eshopu testerkorea (či odkud objednávám) a poštovné prostě neřeším protože je to pro mě položka kterou bych beztak musela platit i jinde. Ano jsou i shopy bez poštovného, ale zas si to vynahrazují na ceně. Nejlepší ukazatel co jsem zatím našla jsou Aloe gely ve velkém balení. Tady ho seženu třeba za 4000won a jinde za 13$. Ejhle poštovné se mi v tu chvíli docela vrací. Poslední dobou jsem navíc začla objednávat s kamarádem napůl, takže se mi to ještě trochu zlevnilo.
      Výhoda testerkorea je i ta, že na krabici napíše prostě cenu 20$ a nic neřeší. Proto mi balíček přijde poměrně rychle a bez zadržení na celnici. Chtěla bych někdy do budoucna zkusit objednat z etudehouse.com eshopu ale popravdě se děsím jak to bude s celnicí, protože ofiko eshop asi napíše reálnou cenu a pak se to sakra prodraží.

      Vymazat