středa 18. února 2015

DHC: Deep Cleansing Oil - Alice in Wonderland

Už si začínám zvykat na komfort odličování olejem. První pokus s olejem od Kracie Naive byl nic moc. Tohle už je o něco lepší kafe, respektive olej. Nevím proč, ale u prvního jsem měla velký problém, když se mi dostal do oka, měla jsem pak nepříjemně rozmlžené vidění. S DHC se mi to neděje.


Vlastně to byla spontální koupě v Don Quijote v Akihabaře (aspoň myslím). Upřímně nebýt toho pěkného balení, tak projdu kolem a žádnou olejovou hloupost si kupovat nebudu. Raděj se nedívejte kolik za tohle pěkné balení chtějí na ebay.


Mám menší 70ml balení, kolik mě stálo už si bohužel nepamatuju, ale věřím, že rozhodně míň než uvádějí na ebay. Oproti předchozímu oleji, má tenhle velkou výhodu v praktické pumpičce. Fakticky se to lépe dávkuje a olej ubývá neskutečně pomalu, což je super, protože odličuje skvěle. Myslím, že je taky o něco hustší než ten předchozí a tak se mi s ním lépe manipuluje.

Větší problémy jsem zaznamenala jen s odličováním brutální řasenky od Dolly Wink, která drží a je prakticky nesundatelná čímkoliv. Všechno ostatní jde skvěle. Pumpnu si dvakrát do dlaně, rozmatlám po obličeji, zejména po očích, které maluju hodně a chvilku mnu. Pak vypadám jak panda a všechno mám rozmazané všude, takže to opláchnu a dočistím se některou z čistících pěn.

Ještě bych mohla zmínit, že olej pěkně a decentně voní. Samozřejmě je to limitovaná edice ve spolupráci DHC s Disneyem, takže už to vlastně asi nebude moc aktuální a sehnatelná záležitost. Ale rozhodně si díky vyzkoušení téhle limitky, ráda pořídím i nějaký normální olej od DHC.

3 komentáře:

  1. Disney lahvicka mě naštěstí nebere, za to do odlicovani olejem začínám pronikat:-)
    Dřív jsem odlicovala balzamem, ale po čase me omrzelo, ze je s tím takové prace... S olejem se mi to zda snazší:-)
    Tak ted uz jen vymýšlím, čím přesně odlicovat, nebo jestli to střídat:-)...

    OdpovědětVymazat