středa 11. února 2015

Etude House novinky co jsem prošvihla a malý bonus s TonyMoly

No jo, člověk onemocní a už všichni musí vydávat nové edice abych o tom nemohla napsat na blog a sralo mě to. Teda všichni.....zas ten Etude House. Fakt by si měli ujasnit co kdy kde vydávají a dělat to nějak pravidelně. Ne takhle trapně nárazově. "Tyjo vydáme gelový laky na nehty", "Jo a taky nový blbosti na pusu", o týden později: "Hele kluci já se nudim, pojďte zas něco vydat". "Tak jo a co třeba zas něco čokoládovýho když bude Valentýn". A pak zas měsíc nic.

Tentokrát jde o kolekci pojmenovanou Give me Chocolate. Jak naznačuje obrázek, bude to limitka. Čokoládovou kolekci už kdysi EH měl a ostatně není důvod neudělat ji znovu. Čokoládu prostě ženský milujou, takže čokoládový stíny jsou jednak roztomilý a jednak k sežrání a je to pro spoustu lidí must have. Tohle je tedy mix mezi Sweet Recipe kolekcí, kde fakt byli stíny v podobě čokolády a Chocolate Kiss kolekcí, kde byly laky na nehty v trochu podobných barvách.


Jako popravdě ta minulá paletka stínů se mi líbila víc. Ty z kolekce Give me Chocolate sice nejsou špatné, ale nějak mi prostě nesedí. A vůbec, stejně se hnědě nemaluju, tak mi to může být jedno a nemusím se tu rozčilovat.

Starší kolekce

Začneme pro jistotu laky. Jsou hnědé (překvapivě) a je tam i nějaký ten mentolově zelený a bílý aby to nebylo trapné a dalo se s tím něco na nehtech tvořit. Inu někdo kdo ujíždí na hnědých lacích, si to určitě užije.




Mnohem zajímavější jsou pro mě čokoládové stíny. Jsou to tři....hmmm asi paletky nebo jak tomu říkat. Jsou teda dost malé, v dost hnusném plastovém obalu a ten je ukrytý v papírové krabičce, která vypadá docela koukatelně. Barevně mi přijdou stíny docela chudé, ale já jsem zvyklá malovat se výrazně a víc barvama, takže někdo kdo se skoro nemaluje nebo se maluje spíš lehce, by tuhle paletku mohl ocenit. Pro mě osobně spočívá její největší plus v tom jak praktická by mohla být na cesty. Myslím, že by se s ní v pohodě dalo přežít když jede člověk na chatu, lyžovat nebo k moři a nechce toho s sebou tahat moc.





Na závěr vás ještě natěším na Tony Moly: Hello Sheep. Letos máme rok ovce (nevím proč, ale spíš se mi vybaví století ovocného netopýra z Pratchettových knih) a jak známo, nový rok je třeba oslavit. Takže jsem narazila na obrázky vydaného krému a masky k téhle příležitosti. Samozřejmě už jsou na ebay. Maska od 85kč a krém od 160kč.

krém na ruce

maska z přední strany

maska zezadu

2 komentáře:

  1. No tak ty stíny jsou hrozné! Ten obálek je jako pěst na oko. Ale tak taky se tím nemusím stresovat, hnědou nepoužívám a stále ještě jerdnu starou dopatlávám na bambi mejkap čas od času...
    Ale ta ovečková maska, která má na druhé straně vlka je fakt roztomiloučkæ. Připomíná mi to toho skvělého plyšáka, tuším od Ničí, - vlk v rouše beránčím.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se ty čokoládové stíny strašně líbí, dokonce tak, že přemýšlím o koupi jedněch z nich, ačkoliv mám stínů milion. Ty barvy jsou naživo přiměřeně decentní a hezké. Laky jsem nezkoušela.
    Krém na ruce prodávají výhradně v multibalení, musela jsme si koupit 4 (OK, za cenu 2, ale i tak), takže je skoro lepší ho koupit na eBay - není to žádný zázrak. Hezky voní, ale hydratace tak průměr. Masky se prodávají taky jen po 20 kusech, takže na ty jsem se vykašlala...

    OdpovědětVymazat