pondělí 9. února 2015

Řekli jste si o to, tak tedy něco evropského...pěna do koupele

Na facebooku jsem se vás ptala jestli by vás zajímaly i články o evropské kosmetice. Kdo nesleduje facebook má smůlu a nepodiskutoval si se mnou. Tímto tedy děkuji všem kdo ho sledují a napsali mi tam svůj názor.

Takže zahajuji první pořádný článek o evropské kosmetice a výrobcích které se dají koupit i u nás (nebo někde poblíž). Teď si všichni představte nějaké monumentální fanfáry nebo si pusťte tohle.

Jako první, bych ráda zmínila pěnu do koupele. Já vím zní to nic moc, ale je to nejlepší pěna s jakou jsem se kdy setkala. Já totiž nesnáším pěny do koupele. Když jdu do vany, chci si užít ticho a klid, rozhodně nestojím o to aby mi tam popraskávaly bublinky a abych pak měla nechutně vysušenou kůži, což se mi dělo s každou pěnou, je jedno jak drahou.

Oproti tomu můj muž pěny miluje. Dokáže se ve vaně válet dýl než hodinu a líbí se mu když je to tam pěkně napěněné. Navíc se dá s pěnou hrát. Můžete například naší zlokachničce, kterou jste mohli vidět v tomhle článku, udělat číro nebo postavit pěnový domeček (ano jsme dětinský a baví nás to).

Zkoušeli jsme různé pěny. Namátkou si vzpomenu na levnou Mitia, Isana, Avon, dražší Radox, nějakou mýdlo/pěnu z Douglasu, Hello Kitty pěnu....prostě různé ceny a různé značky. Žádná mi nevyhovovala, po všech jsem se cítila seschle. Až jsme jednou při výletu do německé Müller drogerie narazili na jejich privátní Müller pěnu a stal se zázrak.


Pěna je hodně levná a za ty peníze (necelé jedno euro když jsme to kupovali v akci) odvádí tu nejlepší práci jakou může odvést. Zas něco co můžeme našim sousedům závidět. Stačí jí do vody nalít opravdu jen malinko a pění jak o závod. Navíc krásně provoní celou koupelnu. Ve vaně pak muži vydrží po celou dobu koupání. Když sem si druhý den napouštěla vanu, byl někde na dně asi zaschlý zbytek z předchozího dne a normálně to zas napěnilo. Ne teda nějak moc, ale která pěna vám tohle naposled udělala.

Po vystoupení z koupele se cítím jak dávná Kleopatra vystupující z oslího mléka. Tělo mám krásně hebké a hladké, skoro jako bych se umyla nějakým dobrým sprcháčem. Rozhodně se necítím vysušeně, ba dokonce naopak, jsem mazaná jak liška.

Pravda složení není zrovna hezké, nám ale nevadí. Pěna dělá to co to má dělat a po jejím použití se cítíme příjemně, což považuji za jeden z nejdůležitějších prvků u používání čehokoliv. Samozřejmě složení se můžou malinko lišit pěnu od pěny, tohle je zrovna ta s mangem.


Po téhle zkušenosti, berem při příštím výletu do Drážďan alespoň pět dalších pěn a pokud tam najdu nějaké Müller sprcháče, tak je snad taky vezmu na vyzkoušení. Pokud bydlíte poblíž Německa a nachází se tam někde Müller, určitě tuhle pěnu taky zkuste. 750ml pěny za nějaké 1 euro a 25centů je prostě dobrá koupě.

3 komentáře:

  1. Jenom pro doplneni, tech 99 centu byla cena v akci, normalni cena je silene 1 euro 25 centu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo díkes, hned opravím. Měl bys popřemýšlet kdy pojedem, protože už ti vážně dochází

      Vymazat
  2. Tak to gratuluji, já jsem bohužel svou supr pěnu ještě nenašla. Mám svůj supr sprcháč, supr šampuk, supr šampon, supr bylinky ....ale supr pěnu ještě ne. Do Německa se hned tak nevydám, takže ani tahle mě brzy nepotěší. Vyřešila jsem to rezignací na vany, navíc je fakt, že jsem tak workoholická, že ani není už čas :(

    OdpovědětVymazat