čtvrtek 5. února 2015

Tak už je mi lépe, kriplcon z Pragoffestu pomalu končí

Po PragoFFestu nastala taková ta nemocná klasika. Tedy vlastně ne přímo po něm, ale rovnou před ním a během něj. V pátek ráno jsem se vzbudila a docela mě škrábalo v krku. No co, to nějak zvládnu, myslela jsem si. Myšlenku na cosplay jsem opustila hned při raním oblékání. A ano, ten první den, ačkoliv mi bylo blbě se to ještě dalo zvládat. Vypadala jsem jako malé zlo a nechovala se zrovna moc společensky.


Druhý den už to bylo....horší. Přežívala jsem díky spoustě Coldrexu, paralenu, Bioparoxu a posmrkala jsem tak tunu kapesníků. Svůj outfit jsem upgradovala o roušku, abych nešířila zbytečně nákazu na ostatní. Docela jsem se děsila myšlenky, že musím vydržet do půlnoci kdy jsem slíbila udělat módní přehlídku pro bronies. Mrtvolnou náladu mi zvedla sem tam nějaká přednáška, společné foto s bronies a fotka se spisovatelem Petrem Schinkem, kterého jsem tam fakt nečekala.



Update: Fotky z módní přehlídky už mám, jsou dost brutální, tak hodím asi tu nejjemnější. Najít chlapy kterým by bylo nějak rozumně mé oblečení, byl docela úkol. Přehlídka byla prostě zábavný bizzare a myslím, že jsme opět zapůsobili na celý con. Kdo to nepozná, tak uprostřed jsem já.


A na konec malinká recenzička, pro lepší vzpamatování se z šoku.

Na oslavu toho, že mi teda je lépe, jsem zavítala do drogerie (páč jsem stejně šla na nákup a je to při cestě) a narazila na nějakou novinku od Miss Sporty. I když od tý značky vlastně už nic nemám, mám jí celkem ráda. Je barevná a mile holčičí, jen kdyby byla kvalitnější. No v DM mají teď akci na novinku jménem Mission Correction, za nějakých 60 a něco Kč. Tak jsem si řekla, že to testnu aspoň na ruku a pak se uvidí.


Mají to ve třech odstínech a ten nejsvětlejší (Ivory) mé bílé pleti docela hezky seděl. Mělo by to rozjasňovat, patrně i trochu krýt a asi fungovat jako podklad pod makeup. Po pumpnutí trošky na ruku mi bylo jasný že jsem měla pumpnout o dost míň a šla si většinu otřít. Pokus číslo dvě ukázal, že se to vlastně docela hezky roztírá, vůbec to nekryje, je to celkem příjemné na dotek, možná to malinko rozjasňuje. No a jak si to tak šmrdlám po ruce a užívám si že to je vlastně docela fajn a že bych si to mohla možná za ty prachy koupit, tak zjistím, že ta sviňa mi ohrudkovala celou ruku! Takže myšlenka na prohýření 60kč se mi rozplynula jak pára nad hrncem.

Řeknu vám, nebýt toho hrudkovýho závěru, tak si to pořídím na nějaké větší vyzkoušení. Jenže já jsem člověk co si pořád sahá na obličej, smrká a vůbec není taková ta hezká panenka z výkladní skříně a tak se mi představa, že mi něco hrudkovatí na obličeji, fakt nezamlouvá. Škoda, fakt hezky se to roztíralo a seděla mi barva.

9 komentářů:

  1. Já už se od pondělka chystám na sepsání reportu z akce, ale tebe jsem si tam teda vůbec nevšimla! :) Možná to bude tím, že území poníkářů jsem považovala za zapovězené a neodvažovala jsem se tam vstoupit. Stejně tak třeba k Potterovcům! :) Musela jsem se dost překonávat, abych nakoukla na Legend- a Craftcon :) každopádně od Miss sporty mi krom laků nesedělo snad nic :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni jsou poníkáři milí a z větší části stydliví chlapci. Jich se bát nemusíš. Je tam sice pár exotů který jsou i na mě moc, ale ti jsou víceméně neškodní. A pak tam jsou ti normální, kteří shánějí holku a pokusili by se tě možná i oslovit kdyby si vypadala, že se s nima dáš do řeči.
      Já bych se zase neodvážila vstoupit na Craftcon. Ta banda děcek mě docela děsí a vlastně ani nevím co bych tam dělala.
      Kdysi hodně dávno jsem mívala pudr od Miss Sporty, vzhledem k tomu jak blbě na mě pudry fungují, to bylo jen o kousek horší než jakýkoliv jiný. Laky tu taky nějaké mám, v lacích totiž pořád moc nevidím rozdíl mezi lakem za 30 a 200kč.

      Vymazat
  2. To je pitomé, že člověk kolikrát promarodí ty nejlepší akce. Máš můj obdiv, že jsi to ustála a že i během nemoci dokážeš vypadat na fotkách tak skvěle *___*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to je snad to nejhorší když člověk vypadá že mu nic není a přitom umírá. Ostatní ho hrozně málo litujou.
      Aspoň jsem objevila kouzlo roušky. Člověk může být jak chce usoplený, může mít sedřený nos do krve, může mít rozmazaný nebo dokonce žádný makeup, protože pod rouškou to prostě není vidět. Budu se muset podívat jaké se prodávají v našich lékárnách.

      Vymazat
    2. To ti můžu říct: prodávají se obyčejné bílo-nazelenalé s drátkem na vytvarování kolem nosu, používám je kvůli slabé imunitě kdykoliv někdo v okolí chrchlá ;)

      Vymazat
    3. Aha takže na takový luxus jako výběr z různých tvarů a velikostí, úchytek na uši nebo parfemace a vlhčení, můžu rovnou zapomenout. Upřímně jsem doufala ve výběr z dvou nebo tří možností.

      Vymazat
  3. Ta první fotka se mi na bloggeru ukazovala dost zmenšeně a vyloženě jsem se koukla na tenhle článek jen proto, že jsem z tebe měla panickou hrůzu :D. Pak jsem pochopila proč a jsem ráda, žes to tam přežila.
    Nicméně na třetí fotce ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uuuuu malé zlo v akci, nutí lidi číst články přidáváním svých zlofotek....asi mám plán na jak zvednout sledovanost blogu :)

      Vymazat
  4. Pekné vlasy
    http://rebekalifesryl.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat