pondělí 10. srpna 2015

Daiso: Natural Pack Charcoal Mask

Další věc z Daiso obchodu, kde se dají sehnat hlouposti za neuvěřitelně nízké ceny. My tu Daiso bohužel nemáme a tak nám nezbývá než objednávat z ebay. Tahle sloupávací maska se dá na ebay najít zhruba za 120kč, což nepovažuju za žádnou tragickou cenu.


Vizuálně se maska drží takového toho Daiso ducha, je to hezké, ale hlavně jednoduché balení. Nic extra (a přesto mi přijde hezčí než věci který vídám v drogériích....to bude asi těma puntíkama). Po zmáčknutí tuby na vás vyteče něco černého, trochu lepivého a vlastně hrozně vtipného. Nebo aspoň mě to přijde vtipný když si to mažu na obličej. Vypadám pak totiž takhle:


Krása co? Důrazně vás varuju aby jste si to nepatlali kamkoliv kde nechcete přijít o chlupy. Pokud vám maska zaschne na obočí a vy jí zkusíte sloupnout...no řekněme že by jste se pak měli rychle naučit si nakreslit obočí nové. A ano, sloupávání OPRAVDU bolí i když to nemáte namazaný přes nějaký větší chlupy.

Doba po kterou maska schne je různá. Záleží jakou vrstvu se vám povedlo nanést a jak moc je teplo. Pak už stačí jen zabrat a strhnout všechno. Maska bere chlupy na tváři i nějaké nečistoty či usazený maz. Samozřejmě nepobere všechno, ale rozhodně toho vytrhnete dost. Viz další obrázek.


Tohle byla moje brada. Z tváří mi to pravidelně bere jen chloupky, na čele skoro nic a na nose to sebere podobný svinstvo co na bradě. Pokud bych měla porovnávat s Daiso: Nose Pack, tak ten je na nos podle mě lepší a vytáhne toho víc. Je totiž trochu hutnější a rozhodně lepivější. Ale na celý obličej je tohle dobrá volba.

Pokud máte rádi podobně zvrhlou zábavu a jste trochu masochisti, klidně si Daiso: Natural Pack Charcoal Mask pořiďte, za ty prachy to rozhodně stojí. Navíc s tim můžete strašit lidi nebo aspoň s těma sloupanýma obličejema.

5 komentářů:

  1. Na touhle černou maskou hodně přemýšlím, ale dost se bojím ji kupovat právě třeba z ebay. Po tvé recenzi mám chuť si jí objednat ještě teď. Potřebuji totiž vyčistit T zónu, která se mi velmi zanáší :/ Moc fajn recenze :3 A musím souhlasit, že obal má úžasnej a mnohem lepší než jaké jsou tady v drogerkách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna u téhle masky bych se nebála jí objednat z ebay. Je to v originální verzi tak levný, že by se to ani nevyplatilo někomu falšovat. Takže originál zaručen. :)

      Vymazat
  2. Ahoj. Postřehla jsem, že nakupuješ z TesterKora a tak jsem si chtěla také něco objednat. Jen by mě zajímalo, jak je to s poštovným a zda ti balíček neskončí na clo? Vybrala jsem si věci, jež váží 400g a stojí něco málo přes 40,000 wonů. Taky bych měla dotaz, ohledně platby. když vyplňuji své jméno a bydliště, tak mi nejspíš kvůli háčkům a čárkám web píše, ať zadávám pouze písmena a čísla. Bojím se zadat své údaje bez háčků a čárek, protože mám strach, že by mi třeba objednávka nedošla :c

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, momentálně řeším problém s testerkorea. Balíček mi pošta vůbec nedoručila ačkoliv předchozí dva roky jsem nikdy neměla větší problém. Na clo mi balíček nikdy nechytli, testerkorea na krabici uvádí jen cenu 20$, poštovné bývá dle váhy a toho kterou společností to chceš poslat (viz jejich tabulka). Jméno a adresu vždycky když objednávám ze zahraničí píšu bez diakritiky. Pokud bys jí tam napsala, tak to prostě nemusí umět lidé v zahraničí přečíst (nebo stroje které s balíčkem pracují).

      Vymazat
  3. Use this for months, sometimes it works, sometimes it doesn't work .___. But still, for the price, love this mask lah~

    http://farrelandmerry.blogspot.co.id/2015/09/daiso-natural-pack-charcoal-mask.html

    OdpovědětVymazat