úterý 25. srpna 2015

Loréal: Nutri-Gold - extra výživný bohatý noční krém

Chodit do drogérií na čumendu mě pořád baví. Občas se divím, že mě tam ještě pouští. Pořád tam lezu, ale skoro nikdy nic opravdu nekoupím. Ale tak jednou měli akci a mě zrovna docházel noční krém, tak jsem to zkusila.


Po 10ti minutách studování různých Loréal krémů na které se akce vztahovala, jsem to vzdala a prostě si nějaký vybrala náhodně. Vlastně nejvíc nápomocny mi byl obrázek s ukazatelem věku pro který je krém vhodný. 30 mi je letos, tak si teda vezmu tenhle. Tohle by povinně mělo být na všech krémech, ideálně hodně velkým písmem aby se člověk nemusel zdržovat čtením všech promokeců a rovnou šáhl po tom co patří k jeho věku.


Fakt nikdy mě asi nepřestane bavit fotit vedle sebe krabičku a její obsah. Aspoň se všichni dozví, jak nás výrobce láká na obrovské balení a co je potom skutečně uvnitř. Naštěstí tohle není nijak hrozný případ a krabička je jen o trochu větší.


Krém samotný je opravdu hutný a krásně voní. Asi by bylo přesnější ho nazvat máslem, protože přesně takovou konzistenci tohle mazání má. Obličejové máslo asi nezní tak pěkně jako krém, ale rozhodně tu konzistenci vystihuje.


Opravdu skvěle se mi s touhle texturou na obličeji pracuje i když by se mohlo zdát, že ne, když je to tužší než normální krém. Roztírá se bez problémů, vsakuje se taky slušně a mastný je tak akorát. Vlastně krém plní to co slibuje na obalu. Redukuje pocit pnutí, pleť působí vyživeně. Ještě by to mohlo dělat trochu nějaký zázraky s počínajícíma vráskama, ale to už bych asi chtěla moc. Ale je to fakt poprvé co vidím shodu mezi obsahem a tím co se píše na krabičce.

Jak jde poznat na fotkách, tak balení je opravdu poctivé skleněné s bytelným(plastovým) víčkem. Vizuálně krém rozhodně neurazí, jedině mi vadí ten kombinovaný nápis. Nevím koho napadlo tam nechat maďarštinu, ve mě to pak moc důvěry nebudí a mám pocit, že dostávám nějakou napodobeninu určenou pro maďarský trh.

Díky těžké skleněné nádobce není krém vhodný na cestování, ale na vystavení do koupelny je rozhodně fajn. Díky tvaru nádobky nemám ani problém s tím, že by mi krém v mastných rukou chtěl vyklouznout a rozflákat se na zemi. Takže za to taky bod navíc.

No a co říci závěrem? Je to opravdu příjemný krém pro všechny milovníku hutných nočních krémů. Obsah je 50ml, seženete ho normálně v drogériích za cenu okolo 200kč a když si počkáte na akci tak i za míň. Pro ty koho to zajímá, přidávám nafocené složení.


2 komentáře:

  1. L´oreál - extra sračka testovaná na zvířatech. Blbky jako ty, co jsou posedlé šminkama a nezajímá je, z jakých zdrojů jsou, bych pozavírala do laboratoří místo těch zvířat! Doufám, že se v příštím životě narodíš jako pokusný králík!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a já doufala, že se zrodím jako božstvo trestající hatery, kteří nemají ani tu slušnost hatovat pod svým jménem. Testování na zvířatech mám v naprosto stejné kolonce jako geneticky modifikované potraviny, různé paleo diety, šití oblečení malýma dětma v Kambodži nebo alternativní zdroje energie. O všem se dá rozumně diskutovat a né hned hatit jak je někdo zlej, že to vyzkoušel. Taky bychom mohli všichni sedět v jeskyních a bát se pohnout, protože bychom zašlápli nějakýho nebohýho broučka.
      P.S. doporučuju zjistit co všechno sem Loreal vozí a co tu zaštiťuje. Možná budeš překvapená.

      Vymazat